Star Tv’den Şok Karar! Çok Sevilen Dizi Ekranlara Veda Ediyor!

Star Tv’den Şok Karar! Çok Sevilen Dizi Ekranlara Veda Ediyor!
Star Tv’den Şok Karar! Geniş bir kitle oluşturan Star TV dizisinden Final haberi geldi. İşte merak edilen Final tarihi! Detaylar haberimizde!

Star Tv’den Şok Karar! Çok Sevilen Dizi Ekranlara Veda Ediyor! Başrollerinde Nazan Kesal, İsmail Hacıoğlu, Serhat Teoman, Merve Çağıran, Ceyda Ateş Toplusoy, Murat Karasu, Nimet İyigün gibibi başarılı oyuncuların yer aldığı, yönetmenliğini Serkan Birinci'nin yaptığı 1141 Prodüksiyon imzalı Çocuk dizisinden Final haberi geldi. Başladığı günden itibaren geniş bir kitle oluşturan dizi, her geçen hafta yavaş yavaş izleyici kaybetmeye başlamıştı. Seneryo, yada işleyiş hangisi bilinmez ancak dizinin günün değişmesi için yeterli olmuştu. Pazartesi gününden Salı gününe alınan diziye ise en büyük darbe rakibinden geldi.

Çocuk Dizisi Final!

Çocuk dizisinden üzücü haber! Raytinglere kurban olduğunu öğrendiğimiz Çocuk dizisine en büyük darne Show Tv'de geçtiğimiz hafta başlayan Ramo dizisinden geldi. İlk bölümü ile Salı akşamını 1. sırada kapatan Ramo, Çocuk dizisini koltuğundan etmeye yetti. Usta oyunculardan oluşan, sağlam kadrosu ve akıcı hikayesi Çocuk dizisini ekranlarda tutmaya yetmedi. Bugün 17. Bölümü yayınlanacak olan Çocuk dizisi 28 Ocak Salı günü 18. Bölümü ile ekranlara veda edecek. Çocuk 18. Bölüm Final!

ÇOCUK DİZİSİ KONUSU

Hikaya Karasu ailesinin sözünü dinlenen hanımı Asiye Hanım'ın 5 yıl önce gelinine yetiştirmesi için kucağına bir çocuk vermesi ile başlar. Şule adını Efe koyduğu bu cocuk, yıllar sonra kendi çocuğunu doğurduğunda gözüne batması ile devam eder. Bu çocuk Asiye Hanım'ın yıllardır herkesten gizlediği gayrimeşru oğlu Hasan'ın çocuğudur. 

Oğlu Ali Kemal herşeyden habersizdir. Karısı Şule Efe'ye kötü davrandıkça işkillenmeye başlar.Şula Efe'den kurtulmak için yollar ararken bilmeden Efe'nin gerçek annesi Akça konağa gelince Asiye Hanım'ın paçaları tutuşur. Herşey birbirine girer. Yıllar önce doğan gayrimeşru çocuk yine yıllar sonra doğan başka bir gayri meşru çocuk ile durum sürekli başa sarmaya devam eder. 

Sevilen dizi Çocuk yeni bölümü ile bu akşam saat 20:00'de Star TV'de!

21-01-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar