Çocuk dizisinde kritik değişiklik! Yeni yayın günü belli oldu

Çocuk dizisinde kritik değişiklik! Yeni yayın günü belli oldu
Yeni yayın günü belli olan Çocuk dizisi bu değişikliğe neden gitti? Çocuk dizisi 28 Ekim neden yok, kafalarda soru işareti bıraktı.

Çocuk dizisinde kritik değişiklik yapıldı. Yeni yayın günü belli olan Çocuk dizisi bu değişikliğe neden gitti? Pazartesi günleri izleyicileriyle buluşan Çocuk dizisi 28 Ekim neden yok, kafalarda soru işareti bıraktı. Dizide Hasan’ın Efe’yle ilgili farkına vardığı gerçek ve Şule’nin giriştiği tehlikeli iş, bütün taşları yerinden oynatmıştı. Peki, Çocuk dizisi 28 Ekim günü neden yok, dizinin yeni yayın günü belli oldu mu, sorularına cevap arayalım. Şimdi detaylar..

Çocuk dizisinde kritik değişiklik! Yeni yayın günü belli oldu

Star Tv’nin ilgiyle takip edilen Çocuk dizisinin yeni yayın günü belli oldu. Dört kadının annelikleriyle çocuklarının da anneleriyle imtihan edildiği Çocuk, 9 Eylül Pazartesi günü yayına başlamıştı. 1441 Productions imzasını taşıyan dizi önümüzdeki pazartesi yani 28 Ekim’de yayınlanmayacak. Yayın günü pazartesinden Salı gününe kaydırıldı. Artık salı günleri ekrana gelecek Çocuk dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile Kadın dizisinin rakibi olacak.

Başrollerinde Nazan Kesal, İsmail Hacıoğlu, Serhat Teoman, Merve Çağıran, Ceyda Ateş Toplusoy, Kenan Acar, Nimet İyigün ve Mehmet Emin Güney gibi usta oyuncuların görev aldığı Çocuk dizisini izlemek için salı akşamalrı Star Tv karşısına geçeceğiz. Ekran macerasına kısa bir ara veren Çocuk dizisi  21 Ekim Pazartesi günü 6. Bölümle ekrana gelmişti.  

Çocuk dizisi 28 Ekim’de neden yok?

Yönetmen koltuğunda Serkan Birinci’ninoturduğu Çocuk dizisinin senaryosunu Nazlı Sunlu Kaçan ve Hilal Yıldız ikilisi kaleme alıyor. 28 ekim pazartesi günü 7. bölümü ile ekranlara gelmesi beklenen Çocuk dizisinin günü değiştiği için Salı günü yani 29 Ekim günü saat 20.00’de Star Tv ekranlarında olacak.

6.bölümde Neler Oldu?

Hasan’dan duydukları Ali Kemal’i dumura uğratır. Şule ile olan çalkantılı evliliği boşanmaya doğru gidecektir. Boşanmanın faturasını Akça ile kocasının arasındaki ilişkiye bağlayan Şule, bu şüphesini kanıtlamak zorunda kalmıştır. Böylece Murat ve Asiye’yi destekçi olarak yanına alacağını hesaplarken Hasan’ı da Akça’yla kapıştırmanın planını yapar. Şule büyük ve tehlikeli bir oyuna girişmişse de bütün planları Ali Kemal’in gerçekleri ortaya çıkartmasıyla suya düşer. Hasan, faturayı Ali Kemal’e keserken Akça, Hasan’ın değişebileceğine inanmaya başlar. Bu sırada Efe’nin kendinden olmadığını öğrenen Ali Kemal bu şüpheyi ne kadar taşıyacağını bilememektedir. Ali Kemal’in DNA testi yaptırdığını öğrenen Şule ve Asiye geç kalmışlardır. Ali Kemal’in aldığı DNA sonucu olayla ilgili herkeste şok etkisi oluşturur.  Yurda yaptığı ziyaretle seneler önce kendini soran bir kadının varlığını öğrenen Hasan acaba buna nasıl bir tepki verecektir. Canlitv olarak keyifli seyirler diliyoruz.

23-10-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar