Çocuk dizisinin yeni başrolü belli oldu

Çocuk dizisinin yeni başrolü belli oldu
Netflix için hazırlanan ve Krek Film tarafından projelendirilen Çocuk dizisinin oyuncu kadrosuna ünlü ve başarılı oyuncu Aslıhan Gürbüz dahil oldu.

En az televizyonlar kadar ve hatta belki daha fazla dizi ve film içeriği üreten dijital yayın platformları orijinal yeni içerikler üretebilmek için peş peşe yapım şirketlerine sipariş veriyor. Türkiye’nin en çok aboneye sahip dijital platformu olan Netflix Krek filmle birlikte yeni bir yerli orijinal içeriğin hazırlıklarına başlamış durumda. Netflix’te yayınlanacak ve Krek Film tarafından hazırlanan Çocuk adlı dizinin cast çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yakında çekimlerine başlanacak olan ve Kara Komedi türünde ele alınacak Çocuk dizisi için güçlü bir cast kurmak isteyen yapım şirketi birbirinden ünlü isimlerle görüşmelerini sürdürüyor. Daha önce erkek başrol için başarılı oyuncu Fatih Artman ile anlaşan Krek Film, Fatih Artman’ın partneri olarak ise son olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı adlı dizide rol alan güzel ve başarılı oyuncu Aslıhan Gürbüz’le el sıkıştı. Ayrıca son olarak geçtiğimiz bölümde Camdaki Kız’a veda eden Nur Sürer’in de kadrosuna katıldığı Çocuk dizisinin hazırlıkları yakında tamamlanacak dizi sete çıkacak.

Aslıhan Gürbüz Çocuk Dizisi’nde

Netflix için yerli olarak geliştirilen ve büyük bir hızla çalışmaları devam eden Çocuk Dizisinin castına ünlü bir isim daha katıldı. Son olarak Masumlar Apartmanı’nda gösterdiği performansla başarısını bir kez daha ortaya koyan güzel oyuncu Aslıhan Gürbüz Çocuk dizisinde Fatih Artman’la partner oldu. Senaryosu Berkun Oya tarafından kaleme alınan ve yine Berkun Oya tarafından yönetmenliği yapılacak dizi Kara komedi türünde ele alınacak. Henüz konusu tam olarak öğrenilemeyen dizinin 2023 yılının ilk aylarında sete çıkması bekleniyor. Aslıhan Gürbüz’ün katılımıyla kadrosu daha da güçlenen dizinin cast çalışmalarına halen devam ediliyor.

Çocuk Dizisi Oyuncuları Kimler?

Kara komedi türünde ele alınacak ve Netflix’te yayınlanacak Çocuk dizisinin yapımcılığını Krek Film yapıyor. Cast çalışmaları hızla devam eden dizide şu ana kadar belli olan isimler arasında oldukça ünlü oyuncular yer alıyor. Dizide, Fatih Artman, Devrim Yakut, Nur Sürer, Settar Tanrıöğen gibi isimler yer alıyor. Diziye son olarak ise fatih Artman’ın partneri olarak güzel oyuncu Aslıhan Gürbüz dahil oldu.

31-12-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar