Gönül Dağı 80. bölüm izle

Gönül Dağı 80. bölüm izle
Gönül Dağı 80. bölüm izle; 31 Aralık Cumartesi günü 80. Yeni bölümüyle ekrana gelen Gönül Dağı’nın yeni bölümünü izlemek için detaylar haberimizde!

Gönül Dağı 80. bölüm izle; Oyuncu kadrosunda Berk Atan, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Ali Düşenkalkar, Ecem Özkaya, Nazlı Pınar Kaya ve Hazal Çağlar’ın yer aldığı TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı 31 Aralık Cumartesi günü 80. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. Üçüncü sezonunda olan ve bugüne kadar cumartesi akşamlarının en çok seyredilen yapımı olma başarısını elinde bulunduran dizi Köprü Film tarafından hazırlanıyor. Anadolu’da Bir Bozkır Hikayesi sloganıyla yayını sürdüren dizide üç amcaoğlunun Gedelli Kasabası’nda yaptıkları işler, yaşamları ve en önemlisi kasabanın, kasabalının ve kendilerinin makus talihini yenme ve kabuklarından çıkma hikayesi anlatılıyor. Üç amcaoğlunun kimi zaman dram dolu kimi zaman eğlenceli ama mutlaka samimi hikayelerinin anlatıldığı Gönül Dağı 31 Aralık Cumartesi akşamı yılın son gününde TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

GÖNÜL DAĞI SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Köprü Film tarafından hazırlanan ve üçüncü sezonunda olan TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı 2022’nin son gününde 80. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde üç amcaoğlunun başına gelen talihsizlikler onları kasabalının gözünde zor durumda bırakmıştır. Ancak ailelerinin desteğini alan üç amcaoğlu yılmadan yollarına devam etme kararı almışlardır. Yıllar önce aynı kendileri gibi zoru deneyen dedelerinden kalan bir aracı yeniden çalıştırmak için bir mücadeleye giren amcaoğulları yeni bir heyecanla hayallerinin peşinden gitmeye karar verirler.

Gönül Dağı 80. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

TRT 1 ekranlarında cumartesi akşamları yayınlanan Gönül Dağı Köprü Film tarafından hazırlanmaktadır. Kadrosunda birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncuların olduğu dizinin yılın son günü olan 31 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanan bölümü de yine seyirciyi ekrana bağlayacak gibi görünüyor. Dedelerinden kalan aracı çalıştırmak için yeniden bir mücadeleye giren amcaoğullarına bu konuda en büyük destek her zaman olduğu gibi ailelerinden gelecektir. Her zorluğu birlikte olmanın verdiği güvenle aşan amcaoğulları yeniden bir umuda tutunurken Selami ise Keriman tarafından evden atılmış ve Keriman’ı ikna etme peşindedir. Gedelli kasabasında hayat olağan seyrinde devam ederken toplu sünnet düğünü herkesi heyecanlandırır. Yeğenleri Ali’nin kirvesi olmak isteyen Veysel ve Ramazan ise birbiriyle kıyasıya bir yarış içine girerler. TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı bu akşam saat 20.00’da 80. Yeni bölümüyle TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

31-12-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar