Aldatmak dizisinde Yusuf Çim'in yeni partneri belli oldu

Aldatmak dizisinde Yusuf Çim'in yeni partneri belli oldu
Aldatmak dizisinin kadrosuna genç ve güzel bir isim dahil oldu. Diziye dahil olan Selin Kahraman Yusuf Çim’in partneri olarak seyirciyle buluşacak.

Bu sezon başlayan ve Perşembe akşamları Atv’de yayınlanan reytingi yüksek dizilerden Aldatmak ekran yolculuğuna devam ediyor. Tims & B Yapım tarafından hazırlanan ve kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı aile ve dram türünde ele alınan Aldatmak dizisinin kadrosuna zaman zaman yeni takviyeler yapılıyor. Hikayeye göre yeni karakterlerin girdiği diziye son olarak Selin kahraman dahil oldu. Diziye Yusuf Çim’in canlandırdığı Ozan Yenersoy karakterinin partneri olarak dahil olan Selin Kahraman’ın dizide Zeliş karakterine hayat vereceği öğrenildi. Perşembe akşamlarının en çok seyredilen dizilerinden olan Aldatmak’ın yönetmen koltuğunda Murat Sabuncuoğlu oturuyor. Usta oyuncu Vahide Perçin’in başrolünü oynadığı dizi Atv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

Aldatmak Oyuncuları Kimler?

Tims & B Yapım tarafından hazırlanan ve Atv ekranlarında seyirciyle buluşmaya devam eden Aldatmak dizisi Perşembe akşamları ekrana geliyor. Bu sezon başlayan dizilerden olan ve aldığı reytinglerle adından söz ettiren ve seyircinin de heyecanla takip ettiği yapımın yönetmen koltuğunda Murat Sabuncuoğlu oturuyor. Dizide birbirinden ünlü isimler yer alırken bu isimler arasında, Vahide Perçin (Güzide Yenersoy), Ercan Kesal (Ali Sezai okumuş), Mustafa Uğurlu (Tarık Yenersoy), Yusuf Çim (Ozan Yenersoy), Cem Benderli (Oltan Kasifoğlu), Feyza Sevil Güngör (Oylum Yenersoy), Caner Şahin, Asena Girişken, Cem Sürgit ve Melte Baytok yer alıyor. Diziye son olarak ise Yusuf Çim’in partneri olarak Selin Kahraman dahil oldu. Güzel ve başarılı oyuncunun önümüzdeki haftalardan itibaren seyirciyle buluşması bekleniyor.

Selin Kahraman Kimdir?

Atv ekranlarında yayınlanan Aldatmak dizisinin kadrosuna Zeliş karakteri olarak dahil olan Selin Kahraman, 1 Ocak 1995 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olan Selin Kahraman okul hayatının ardından tiyatro çalışmalarının içinde yer almış ve daha sonra da dizi ve sinema filmlerinde rol almaya başlamıştır. Oyuncunun bugüne kadar yer aldığı yapımlar arasında, Ben Gri, Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı, Bay yanlış ve Beni Bırakma bulunmaktadır. Oyuncu Atv ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan Aldatmak adlı dizinin kadrosuna Zeliş karakteri olarak girmiştir.

31-12-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar