Çocuklar Duymasın final mi yapıyor?

Çocuklar Duymasın final mi yapıyor?
Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Çocuklar Duymasın bu akşam neden yok? Kanal D'nin bu akşamki yayın akışında çocuklar duymasın'ın yer almaması dizinin sevenlerini meraklandırdı. Bizde sizler için araştırdık.

Her pazar Kanal D de yayınlanan Çocuklar Duymasın, bu akşam ki yayın akışında olmayınca dizi acaba final mi yapacak sorusu akıllara geldi. Peki, Çocuklar Duymasın neden yok? Dizinin yeni bölümü acaba ne zaman yayınlanacak?  

Kanal D’de bu akşam Çocuklar Duymasın’ın yerine farklı bir dizi yayınlanıyor. Dizi severler de bu durumun nedenini araştırıyor. Kanal D yayın akışında bu pazar akşamı Hayati ve Diğerleri isimli yeni dizi yerini aldı.

Ancak tüm bu gelişmelere rağmen Çocuklar Duymasın’ın, 19 Kasım Pazar gününe ait yayın akışında yer almaması ile ilgili Kanal D’den konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi.

Çocuklar duymasın son bölümde neler oldu?

Meltem sürpriz bir şekilde Haluk’tan ayrılmak istediğini söyler. Taş Fırın Haluk da, Meltem’in ayrılık isteğine saygı duymuş ve bir an önce ayrılmak için boşanma işlemlerini başlatmıştır. Meltem ise hiç beklemediği bir anda Haluk’un avukatını karşısında görünce yıkılır.

İkili boşanma işlemleri boyunca ayrılığa alışmaya çalışacaklardır. Gönül ve Tuna da onları barıştırmak için türlü yollar denemektedir. Bu sırada Meltem’in şirketinde çalışan boşanmış bir kadının, hayatlarına girmesiyle ortalık iyice karışır.

19-11-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar