Çok Güzel Hareketler 2 - 38. bölüm izle

Çok Güzel Hareketler 2 - 38. bölüm izle
Çok Güzel Hareketler 2 - 38. bölüm izle; Çok Güzel Hareketler 2 programının 2 Şubat Pazar akşamı yayınlanan 38. bölümünü izle.

Çok Güzel Hareketler 2 - 38. bölüm izle; Kanal D'nin sevilen komedi programı Çok Güzel Hareketler 2, 2 Şubat Pazar akşamı saat 20:00'da 38. bölüm ile ekrana geldi. Yayınlanan her bölümle milyonlarca insanı kahkahaya boğan Çok Güzel Hareketler 2, son bölüm izle. Programın yayınlanan yeni bölümünde de birbirinden komik anlar yaşandı. Çok Güzel Hareketler 2'nin 38. bölümüne canlitv.com adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.  Çok Güzel Hareketler 2'nin 38. bölümünü internet üzerinden izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayabilirsiniz. Sevdiğiniz dizi ve programların tüm yeni bölümlerine canlitv.com üzerinden ulaşabileceğinizi hatırlatalım. Ayrıca Çok Güzel Hareketler 2 programı hakkındaki tüm bilgilere de yazının devamından ulaşabilirsiniz.

Çok Güzel Hareketler 2 son bölüm tek parça ve full izle

Yılmaz Erdoğan yönetimindeki Çok Güzel Hareketler 2, 2008 ile 2011 yılları arasında yayınlanan ve o döneme damga vuran Çok Güzel Hareketler Bunlar programının devamı olarak 2019 yılının başlarında, yeni ve genç oyunculardan oluşan kadrosuyla Kanal D'den ekrana gelmeye başladı. Program ekrana gelmeye başladığı tarihten itibaren büyük ilgi gördü. Hatırlayacağınız üzere ilk program yayınlandıktan sonra pek çok taze oyuncu üne kavuşmuştu. Şimdi de yeni kuşak BKM Mutfak oyuncuları Çok Güzel Hareketler 2 ile kendini ispatlamaya çalışacak. Çok Güzel Hareketler 2 programının son bölümü 2 Şubat Pazar akşamı ekrana geldi.

Çok Güzel Hareketler 2 oyuncu kadrosu

Çok Güzel Hareketler 2 programının oyuncu kadrosunda Ozan Yigit, Cihan Talay, Evliya Aykan, Ezgi Özyürekoğlu, Begüm Çağla Taşkın, Metin Pıhlıs, Yasin Çam, Gürhan Altundaşar, Gözde Şencan, Atakan Çelik, Batuhan Soyaslan, Hilmi Deler, Engin Demircioğlu, Eda Nur Hancı, Fatma Tezcan, Ayşegül Yılmaz, Hamza Yazıcı, Cemile Çiğdem Canyurt, Ecem Sena Bayır, Ömer Faruk Çavuş, Cenan Adıgüzel, Emin Oğuz Çelebi, Hacı Ahmet Ak, Arif Güloğlu, Birsel Kılınççı, Ebru Yücel yer alıyor.

Çok Güzel Hareketler 2 programı 10 Şubat 2019 tarihinde Kanal D'den ekrana gelmeye başladı. Her Pazar akşamı saat 20:00'da Kanal D izleyicilerinin karşısına çıkan Çok Güzel Hareketler 2 ekranların en çok izlenen yapımları arasında bulunuyor.

02-02-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar