Çok Güzel Hareketler 2, 50. bölümünü kutluyor!

Çok Güzel Hareketler 2, 50. bölümünü kutluyor!
Türk tiyatrosuna önemli oyuncu yetiştiren Yılmaz Hoca’nın her biri birbirinden yetenekli oyunculardan kurduğu Çok Güzel Hareketler 2 için söyledikleri sosyal medyada gündem oldu

Yılmaz Erdoğan’ın BKM Mutfak için tanınmayan oyunculardan kurduğu 'Çok Güzel Hareketler 2' düzenlenen bir törenle 50. bölümünü kutladı. Türk tiyatrosuna çok önemli oyuncu yetiştiren Yılmaz Hoca’nın her biri birbirinden yetenekli oyunculardan kurduğu Çok Güzel Hareketler 2 için söyledikleri sosyal medyada gündem oldu. Ekibiyle guru duyan Yılmaz Erdoğan bakın gencecik oyuncular için neler söyledi. Şimdi detaylar

Çok Güzel Hareketler 2, 50. bölümünü kutluyor!

Yılmaz Erdoğan’ın sanat yönetmenliğini, Necati Akpınar’ın yapımcılığını üstlendiği Çok Güzel Hareketler 2 ekibini Özge Toprak Bahıt yönetiyor. Bu hafta yayınlanan 50. Bölümüyle ilerisi için umut veren 'Çok Güzel Hareketler 2' için sade ama anlamlı bir kutlama yapıldı.

Üç yıllık emeğin sonucu

Gösteriden önce mini bir kutlama yapılan programda pasta kesilirken duygulu anlar yaşandı. Bayrağı devraldığı Çok Güzel Hareketler’i aratmayan oyunculardan kurulan Çok Güzel Hareketler 2 oyuncularının heyecanı görülmeye değerdi. Şimdilik tanınmayan ama ilerleyen günlerde çeşitli yapımlarda karşımıza çıkacak bu gencecik oyuncularla gurur duyan hocaları Yılmaz Erdoğan ekibi için söyledikleri ilerisi için umut verdi.

Hiç sekmeden 50. Bölüm

3 yıllık ir emeğin ürünü olduğunu söyleyen Yılmaz Hoca, Çok Güzel Hareketler 2’in 50.bölümünü pasta keserek kutladı. Yılmaz Erdoğan duygularını şöyle dile getirdi: "Taa başa gidiyorum her seferinde... İş, 50. bölüm pastasına gelinceye neler yaptınız neler başardınız. Mesela hiç kimse bir komedi showu yapmadan önce gidip bir komedi kulübünde çalışmaz. Üç yıllık emeğinizin sonu bu. Hiç sekmeden 50. bölüme kadar geldiniz. Ben sizinle gerçekten gurur duyuyorum. Nice 50, 100 ,200 . bölümlere olsun"

'Çok Güzel Hareketler 2', 50. bölümü ile 14 Haziran Pazar akşamı Kanal D’de izleyicisiyle buluşacak. Biz de canlitv platformu olarak oyunculara başarılar diliyoruz..

Yılmaz Erdoğan Kimdir?

1967 Hakkari doğumlu oyuncu, İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi’ni kazandı. İTÜ’deki eğitimini yarıda bırakarak Ferhan Şensoy’un Nöbetçi Tiyatro kadrosuna katıldı. Ardından Levent Kırca´nın uzun yıllar devam eden ‘Olacak O Kadar’ isimli tv programında başyazar olarak çalıştı. TRT´de yayınlanan ‘Umut Taksi’ adlı diziyi hem yazdı hem de rol aldı. Onu asıl şöhrete götüren yapım Mükremin Çıtır adlı karakterle yer aldığı Bir Demet Tiyatro adlı dizi oldu. Diziyi hem yazan hem de başrol oynayan Erdoğan, 1994 yılında Necati Akpınar ile birlikte kısa adı BKM olan Beşiktaş Kültür Merkezi’ni kurdu. Yılmaz Erdoğan, Sadri Alışık Ödülleri en iyi erkek oyuncu, Altın Kelebek Ödülleri en iyi komedi dizisi, AACTA en iyi yardımcı erkek oyuncu, Afife Tiyatro Ödülleri Cevat Fehmi Başkurt özel ödülü sahibidir.

Kitapları:

Feriştah'ın Fentezileri (Bir Demet Tiyatro Dizisi Diyalogları)

Cebimde Kelimeler (Oyun)

Otogargara (Oyun)

Hijyenik Aşklar (Kısa güldürü hikâyeleri)

Anladım (Şiir)

Laz Bakkal ile Tombalak (Bir Demet Tiyatro Dizisi Diyalogları)

Bana Bir Şeyhler Oluyor (Oyun)

13-06-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar