Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Toz Duman

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Toz Duman
Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 sezon arası verdi. Yapım sezon arasının ardından adeta eridi ve 8 oyuncusu ile yollarını ayırdı.

Televizyon kanallarında dramaların dışında yer alan ender yapımlardan biri olan ve Kanal D ekranlarında yayınlanan BKM yapımı Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 geçtiğimiz sezon seyirciyle buluştu ve yayınlandığı günlerde seyirciye keyifli anlar yaşattı. Her ne kadar ilk versiyonu olan Çok Güzel Hareketler Bunlar 1 kadar popüler olmasa da ve reytinglerde onun kadar iyi bir oran yakalamasa da yinede seyircinin ilgi duyduğu yapımlardan olan Çok Güzel Harekeler Bunlar 2 ele aldığı konuları kısa skeçlerle ekrana taşıdı. Kimi zaman eleştiren, yeren, kimi zaman güldüren ve düşündüren skeçleri ekrana taşıyan yapım sezon arası verirken geleceği için büyük bir belirsizliği de beraberinde getirdi. Reytinglerde bekleneni veremeyen Yılmaz Erdoğan’ın genel yönetmenliğinde hazırlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 aynı zamanda sezon arası verirken pek çok oyuncusu da yapıma veda etti. Son olarak yapıma veda eden Ozan Yiğit’le birlikte tam 8 oyuncu Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’den ayrılmış oldu.

ÇGHB 2’de Bir Veda Daha

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve BKM tarafından hazırlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 usta isim Yılmaz Erdoğan’ın genel yönetmenliğinde seyirciyle buluştu. Eleştirel, komik, eğlenceli ve zaman zaman da dramatik ve trajik skeçlerle seyirci karşısına çıkan yapımda pek çok oyuncu yer aldı. Oyunculardan bazılarının aynı zamanda skeçleri kaleme aldığı ve rol aldığı yapım pandemi dolayısıyla seyircisiz ekrana gelirken beklenen reytingden de uzak kaldı. Kanal D’nin büyük umutlar beslediği Çok Güzel Harekeler Bunlar 2 bekleneni veremeyince hakkında pek çok iddiada beraberinde geldi. Yapımın final yapacağı, ya da bir süre tatile gireceği bunlardan bazıları oldu. Buna karşın sezon arasına kadar yayında kalan yapım aranın ardından adeta tufana tutulmuş gibi sarsıldı. Bünyesinde bulunan oyunculardan pek çoğu peş peşe yapımdan ayrılırken bu ayrılıklara son olarak Ozan Yiğit eklendi.

3. Sezon Yayınlanacak mı, Yayınlanmayacak mı?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 sezon arası verirken pek çok oyuncusu yapıma veda etti. Bu durum Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’nin gelecek sezon olup olmayacağı sorusunu akıllara getirdi. 8 oyuncusuyla yollarını ayıran yapımın gelecek sezon için nasıl bir planlama yapacağı da merak konusu oldu. Yapıma şu ana kadar veda eden isimler arasında Cihan Talay, Gürkan Altundaşar, Begüm Çağla Taşkın, Birsel Kılınçcı, Arzu Susantez, Sema Özkan, Didem Ruhi ve son olarak Ozan Yiğit bulunuyor.

10-07-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar