Gelinim Mutfakta programının yeni sunucusu belli oldu

Gelinim Mutfakta programının yeni sunucusu belli oldu
Gelinim Mutfakta programının yeni sunucusu belli oldu. Gelinim Mutfakta yeni sezon izle. Gelinim Mutfakta sezon finali izle.

Gelinim Mutfakta programının yeni sunucusu belli oldu. Gelinim Mutfakta yeni sezon izle. Gelinim Mutfakta sezon finali izle. Gelinim Mutfakta Demet Akalın izle. Gelinim Mutfakta bu haftanın kazanı kim? Gelinim Mutfakta hangi kanalda? Gelinim Mutfakta full Hd kesintisiz izle.

Kanal D ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta yeni sezonda yepyeni bölümleri ile ekranlara gelmek için hazırlıklara başladı. Dört gelin ve dört kayınvalide arasında düzenlenen yemek yarışmasında heyecan dorukta yayınlanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz sezon yayınlanan Gelinim Mutfakta programının sunuculuğunu ünlü star Seda Sayan üstlenmişti. Eşsiz sunumu ile programın gözde ismi haline gelen Seda Sayan'ın sezon finali ile Gelinim Mutfakta programından ayrıldığını öğrenmiştik. Ardından tüm gözler Gelinim Mutfakta yeni sezonda sunucusunun kim olacağındaydı. Peki yeni sezonda Gelinim Mutfakta programını kim sunacak? Gelinim Mutfakta sunucusu kim? Gelinim Mutfakta yeni sezon ne zaman başlıyor? Gelinim Mutfakta Seda Sayan neden ayrıldı? Gelinim Mutfakta yeni sezon izle. Gelinim Mutfakta sezon finali izle.

Sosyal medyadan Duyurdu!

Gelinim Mutfakta programı için Karga Yapım ile anlaşma yapan Demet Akalın, yeni sezonda ekranlarda olacağının haberini duyurdu. Geçtiğimiz aylarda Demet Akalın ile Alişan'ın ekmeğiyle oynadı! iddialarına karşılık Demet Akalın,

'Seni sever sayarız! 'Sakın inanmayın böyle abuk sabuk haberlere canlı yayın yapamam çocuklar' diye mesaj attın. Ben de, 'Sıkıntı yok' dedim.Cuma günü program bitişi ekiple ağlarken 'Ben başlıyorum' diye mesaj gönderdin. Cenaze evine davulla gidilmez. Son açıklamam ama beni seninle yanak yanağa göremezler.' sözlerini kullanmıştı. Ardından açıklama yapma gereği duyan Seda Sayan ise, 

'50 kere söyledim 1 kere daha söylüyorum bir daha da sormasınlar. Ben kimsenin ekmeğiyle oynamadım, oynamam da. Bir daha konuşturmayın beni. Bunu bilen gayet iyi bilir. Bilmeyen de iyi öğrensin.' sözlerini sosyal medya hesabında paylaşmıştı. 

Çok geçmeden Seda Sayan'ın Gelinim Mutfakta programından ayrıldığı haberi duyuldu. Şimdi ise ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın Karga Yapım ile Gelinim Mutfakta programı için anlaşma yaptığı öğrenildi. Anladığımız üzere yeni sezonda Gelinim Mutfakta programını Demet Akalın sunacak.

10-07-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar