Yeni Dizi Çember’in Oyuncuları Belli Olmaya Başladı

Yeni Dizi Çember’in Oyuncuları Belli Olmaya Başladı
Bir zamanların en çok sevilen dizilerinden olan ve final yapan Çember yeni sezon için yeniden hazırlanıyor. Dizinin ana oyuncu kastı iddialı isimlerden oluşuyor.

Televizyonlarda yayınlanan bazı yapımlar vardır ki aradan yılar geçse de unutulmaz. Bu yapımlar seyircinin gönlünde taht kurmuştur ve tam bir efsaneye ve fenomene dönmüştür. Final yaptıklarında büyük üzüntü yaşatırlar ancak buna karşın unutulmazlar. Bu yapımlardan biri de geçtiğimiz yıllarda Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşan fenomen dizi Çember oldu. Çember yayınlandığı zamanlarda seyirciyi ekrana kilitlerken reytinglerde de oldukça iyi yerlerdeydi ancak ne oldu ne bitti bilinmez dizinin bir anda final yapmasına karar verildi. Bu haber seyirciyi derinden üzerken yapımın da efsaneye dönüşmesine yetti. Aradan geçen yıllar içinde seyirci Çember’i unutmadı ve sonunda yapım şirketi ANS Çember’i yeniden yapmak için hazırlıklara başladı. ANS tarafından yeniden masaya yatırılan ve üzerinde çalışılmaya başlanılan Çember’in bu sefer yayıncı kanalı Kanal D olarak belirlendi ve cast çalışmaları da başladı.

Yeni Yayın Dönemi İçin Hazırlanıyor

Star Tv ekranlarında yayınlanan ve seyircinin heyecanla takip ettiği dizlerden biri olan Çember zamansız bir şekilde final yapmış ve seyirciyi üzmüştü. Aradan geçen yıllar içinde dizinin unutulmaması üzerine yapım şirketi ANS Çember’i yeniden masaya yatırarak üzerinde çalışmaya başladı. Dizinin yeni yayıncı kanalı Kanal D olurken dizinin eylül yayın dönenme yetiştirilme çalışıldığı öğrenildi. ANS tarafından, cast, hikaye ve mekan çalışmaları başlatılan Çember’in ana kadrosu da yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Yapım şirketi dizinin ana castında rol alacak isimler olarak önce güzel ve başarılı oyuncu Tuvana Türkay’la ardından da sevilen ve başarılı oyunculardan Özgürcan Çevik’le masaya oturdu ve bu iki ismin Çember’in yeni kadrosunda rol alacağı öğrenildi. Seyirciyi şimdiden heyecanlandıran bu durum yeni oyuncularla daha da artacak ve gelecek sezonda dizinin iddialı yapımlarda biri olmasını sağlayacak gibi görünüyor.

Her Bölüm Bir Cinayet

Polisiye yapım olan seyirciyi etkileyen yapımlardan olan Çember yeni sezonda ekran yolculuğuna yeniden hazırlanmaya başlarken dizinin hikayesi de yavaş yavaş şekillenmeye başladı. ANS yapım tarafından hazırlanan dizide her bölüm bir cinayet konusunun ele alınacağı ve çözüme kavuşturulacağı öğrenilirken dizinin ana castına ilave olarak her bölüm konuk oyuncularında dizide boy göstereceği belirtiliyor.

09-07-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar