Çukur 3. Sezon Ne zaman Başlayacak?

Çukur 3. Sezon Ne zaman Başlayacak?
Bazı diziler vardır ki seyirciyi çarpar. Bir fenomene dönüşür, efsane olur. Show Tv'nin Çukur'u da bu dizilerden biri oldu. Peki, Çukur'un 3. sezonu ne zaman başlıyor? Haberimizde!

Televizyonlar yeni sezon için geri sayıma geçerken yeni yapımlarının ve geçtiğimiz sezon yayınlanan ve sezon arası veren devam eden yapımlarının tanıtımlarını bir bir duyurmaya başladı. Seyirciler hazırlanan tanıtımlarla şimdiden hangi diziyi takip edeceğini belirlemeye çalışıyor. Yapım şirketleri sezon içinde en iyi, en yüksek reytingi alarak sezon sonuna doğru sıkıntı yaşamamak için şimdiden çalışmalarına başladı. Kanallar da seyirciyi kendi ekranlarına çekmek için tanıtımlarla, fragmanlarla sezona hazır olduklarını duyuruyor. Ancak geçtiğimiz iki sezonun en başarılı yapımlarından olan ve adeta bir fenomene dönüşen, seyircinin heyecanla ve merakla takip ettiği, her sözü dillerde pelesenge dönüşen, efsane dizi Çukur’dan ve yayıncı kanal Show Tv’den ve Çukur’un yapım şirketinden bir ses yok. Bu durum seyirciyi endişelendirmeye başlarken efsane dizininin 3. Sezonunun ne zaman ekranlara geleceği ise merakla bekleniyor. İşte ayrıntılar!

Efsane Dizi Çukur Ne Zaman 3. Sezona Başlıyor?

Ay Yapım tarafından Show Tv için iki sezon önce hazırlanmaya başlayan ve bu sezon 3. Sezonuna başlayacak olan efsane dizi Çukur seyircinin en çok seyrettiği yapımların başında geliyor. Yapımcılığını Kerem Çatay ve Pelin Diştaş’ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk oturuyor. Senaryosu Gökhan Horzum tarafından kaleme alınan dizinin oyuncuları ise birbirinden ünlü. Aras Bulut İymenli, Ercan Kesal, Perihan savaş, Ercan Kolçak Köstendil, Öner Erkan gibi oyuncuların yer aldığı dizi reytinglerde zirveyi kimselere kaptırmıyor. Bu sezon üçüncü sezonu yayınlanacak dizinin şu ana kadar tanıtımı ve fragmanının yayınlanmaması seyirciyi endişelendirmeye başladı. Dizinin yapım şirketinden de yayın tarihiyle ilgili net bir açıklama yapılmıyor. Ancak bütün yapımlar gibi Çukur’un da Eylül ayının ortalarında yeni bölümüyle seyirci karşısına çıkması bekleniyor.

Çukur 2. Sezon Finalinde Neler Oldu?

Fenomen haline gelen Çukur’un 2. Sezonunun final bölümü seyirciyi adeta şokta bırakarak sezon arası verdi. Koçovalılar arka arkaya yaşadıkları acı kayıpların ardından Akın Kocovalı’nın hapisten çıkmasıyla büyük bir mutluluk yaşadılar. Öbür taraftan Azer ve Timsah’la işbirliği yapan Yücel Koçovalıları yok etmek için elinden geleni yaparken Yamaç sürpriz planıyla Yücel’e karşı bir adım öne geçmeyi başardı. Bölümün finalinde yaşananlar ise Çukur’u hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı yepyeni bir döneme itti.

27-08-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler