Çukur 78. Bölüm (3. Sezon 11. Bölüm) izle

Çukur 78. Bölüm (3. Sezon 11. Bölüm) izle
Çukur 78. Bölüm (3. Sezon 11. Bölüm) izle; 2 Aralık Pazartesi Show TV'de yayınlanan Çukur dizisinin son bölümünü tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

Çukur 78. Bölüm (3. Sezon 11. Bölüm) izle; 2 Aralık Pazartesi Show TV'de yeni bölümüyle ekrana gelen Çukur'u izlemek isteyen izleyiciler dizinin son bölümünü tek parça izlemek için araştırma yapıyorlar. Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde; Azer ve Yamaç kavgaya Efsun’un müdahalesiyle ara vermek zorunda kalırken, eşinin ve çocuğunun yaşadığını öğrenen Yücel’in tekrar ayaklanması izleyicide heyecan uyandırmıştı. Öte yandan Yamaç’ın mahalleden kovmasıyla büyük güç kaybeden Akın’ın eski müttefiklerine kendini kabul ettirme çabaları izleyenlere aktarılmıştı. Yine bomba gibi bir bölümle ekrana gelen dizide ise bu hafta bol aksiyon yaşanacak. Çukur son bölüm tek parça izlemek isteyenler aşağıdaki bağlantıdan ilgili bölüme ulaşabilirler.

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Efsun ve Azer ortaklığı Koçovalılar düşmanlarıyla birlikte her geçen gün büyümeye devam ederken, Efsun’un yeni hamlesi Yamaç’ı şaşkına uğratır. Yamaç’ın aldığı mekanı korumaya alan Azer ve Efsun Koçova Mahallesinin kadınlarını kaçırmıştır. Bu hamle karşısında büyük şok yaşayan Yamaç, Efsun ve Azer’i hiç beklemediği yerden vurur. Tüm düşmanlarını şok eden bir hamleyle kadınları kurtarmayı planlayan Yamaç amacına ulaşır. İstanbul’un tüm sokaklarına yayılan Çukur herkese büyük bir gözdağı vermiştir.

Diğer yanda ise babasının katilinin öğrenebilmek için Almanya’da gitmeyi planlayan Vartolu’nun neler yapacağı da büyük merak konusu. Vartolu, Saadet’in söylediklerini dinleyip İstanbul’da mı kalacak? Yoksa babasının katilini öğrenebilmek için Almanya’ya mı gidecek?

Yamaç ve Azer arasındaki gerilim kaldığı yerden devam ederken izleyenleri bol aksiyonlu sahneler bekliyor!

Çukur 78. bölüm (3. Sezon 11. Bölüm) 2 Aralık Pazartesi akşamı saat 20:00’da izleyiciyle buluştu.

Çukur yeni bölümünü kaçıranlar veya tekrar izlemek isteyen izleyiciler internet üzerinde diziyi sansürsüz ve tek parça izlemek için araştırma yapıyorlar. Çukur 78. Bölüm (3. Sezon 11. Bölüm) izlemek için Show TV’nin internet sitesi veya Puhu TV üzerinden dizinin ilgili bölümüne ulaşabilirsiniz!

02-12-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler