Necip Memili Üç Kuruş Dizisinde

Necip Memili Üç Kuruş Dizisinde
Sezon başından beri Üç Kuruş kadrosuna dahil olacağı yönünde iddialar bulunan ünlü oyuncu Necip Memili sonunda Üç Kuruş’un kadrosuna dahil oldu.

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve bu sezon başında Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşmaya başlayan Üç Kuruş Dizisi yeni bir oyuncuyu kadrosuna kattı. Sezon başından beri seyirciye ulaşmak için pek çok denemeler yapan dizi ne yazık ki umulan reytingi alamamış ve 28. Bölüm itibariyle de final yapmaya karar vermişti. Büyük umutlarla yayına giren dizi birbirinden ünlü oyuncuları kadrosuna katmış ve bir mafya ve mahalle dizisi olarak ekrana gelmeye başlamıştı. Mafya, katil ve polis üçgeninde yaşanan olayları ve mahallede yaşayanların hikayelerini anlatan dizide Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Ercan Kesal gibi üst düzey oyuncular yer alıyordu. Dizinin kadrosuna ayrıca bir önceki sezonun dizisi olan Çukur’dan da pek çok oyuncu dahil edilmiş ve bu yönüyle dizi Çukur’a benzemekle eleştirilmişti. Uzun süre diziye katılacağı iddia edilen ve yine Çukur’da rol alan Necip Memili için de bu iddialar gerçek oldu ve başarılı oyuncu Üç Kuruş Dizisinin kadrosuna katıldı.

Necip Memili Üç Kuruş’ta

Bu sezon başlayan dizilerden biri olan ve Ay yapım tarafından hazırlanan Üç Kuruş’un görkemli kadrosuna bir usta oyuncu daha dahil oldu. Yine bu sezon başlayan ve Fox Tv ekranlarında yayınlanan Kanunsuz Topraklar’da rol alan Necip Memili Kanunsuz Topraklar’ın erken final yapmasıyla Üç Kuruş için konuşulmaya başlandı. Sezon başında da teklif giden oyuncu aradan bir süre geçtikten sonra Üç Kuruş’tan gelen teklife evet dedi ve kadroya dahil oldu. Sinan Öztürk’ün yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosunu Damla serim ve Berrin Tekdemir kaleme alıyor. Show Tv ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanan dizinin kadrosuna katılan Necip Memili’nin dizide nasıl bir karaktere hayat vereceği henüz netlik kazanmadı. Ancak oyuncunun diziye konuk oyuncu olarak dahil olduğu öğrenildi. 28. Bölümde final yapması beklenen diziye katılan Necip Memili henüz sete çıkmadı.

Çukur Eleştirisi

Show Tv ekranlarında yayınlanan Üç Kuruş sezona büyük bir iddiayla girmişti. Dizinin üzerinde uzun süre çalışan ekip diziyi Çukur’un varisi olarak görmüştü. Çukur’un yayın günü olan pazartesi akşamı ekrana gelen dizi yine Çukur’un yapım şirketi Ay yapım tarafından hazırlanıyor. Dizide Çukur’da rol alan pek çok oyuncu yer alırken hikayede de yine Çukur’la benzerlikler dikkat çekiyor. Bütün bu sebeplerin dizinin reytinglerini etkilediği iddia ediliyor.

22-03-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar