Meli Bendeli Trans olduğunu açıkladı

Meli Bendeli Trans olduğunu açıkladı
Çukur dizisinde oynayan Ahmet Melih Yılmaz, Çağlayan'la olan konuşmaların da Meli Bendeli ismiyle beraber Trans birey olduğunu açıkladı.

Çukur dizisinde oynayan Meli Bendeli'in İnstagrama attığı postlara yorumlar yağdı. Armağan Çağlayan'la olan konuşmaların da dikkat çeken Ahmet Melih Yılmaz, Meli Bendeli ismiyle beraber Trans birey olduğunu açıkladı. İnstagram ve Tik tok paylaşımlarıyla dikkat çeken Meli Bendeli aldığı yorumlarla dikkatleri üzerine topladı.

Meli Bendeli kimdir?
Ankara Ünevrsitesi mezunu. Deneyimli bir tiyatro oyuncusudr. Woyzeck masalı isimli tiyatroda sergilediği performans çok sevildi. Tiyatro çalışmaları devam ederken 2010 yılında dizi ve flm sektörüne atıldı.

Meli Bendeli'nin annesinin bu konu hakkında dedikleri 
Çukur dizisin de Timsah Celil olarak yer aldığı gönüllerin sahibi olan trans oyuncu Melih Bendeli'in annesi Zehra Yılmaz çocuğunun Trans olmasıyla ilgili konuştu "Arkasındayım. Bu bizim aile mesleğimiz, kimseyi ilgilendirmez" dedi

Meli Bendeli'nin açıklamaları
Çukur dizisinde Timsah Celil olarak rol alan Meli Bendeli  "Transım diye 'ayol' diye konuşmak zorunda değilim. Transım diye dudaklarımı da yaptırmak zorunda değilim" dedi.

27-07-2022
Yazar Hakkında
Yorumlar