Çukur 79. Bölüm izle

Çukur 79. Bölüm izle
Çukur 79. bölüm izlemek için tıkla. 9 Aralık Pazartesi günü yayınlanan Çukur 3. Sezon 12. bölümü tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

Çukur 79. Bölüm izle! Aras Bulut İynemli’nin başrolünde bulunduğu, Pazartesi gününün en çok izlenen dizisi Çukur 9 Aralık Pazar günü yayınlanan bölümüyle izleyenlerden tam not almayı başardı. Dizi bu hafta yayınlanan fragmanlarıyla izleyenlerin akıllarında soru işareti bırakırken, dizinin sevilen karakteri Kemal’in diziden ayrılıp ayrılmadığı ise en çok merak edilen konular arasında yer aldı. Çukur’un bu hafta yayınlanan son bölümü tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

ÇUKUR SON BÖLÜM TEK PARÇA İZLE

Çukur’da bu hafta ayrılık var! Uğur Yıldıran'ın hayat verdiği Kemal karakteri diziye veda ediyor. Çukur 79. bölümü izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

ÇUKUR 79. BÖLÜM ÖZETİ

Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde Timsal Celil’in Yamaç’ı öldürmek için Akın’ın yardımıyla Azer ve Efsun’dan gizli hazırladığı plan istediği gibi ilerlemiştir. Yamaç’ın aracına uzun namlulu silahla saldıran Timsah amacına ulaşamaz. Yamaç daha önce de gördüğümüz peşindeki gizemli isim tarafından kurtarılır. Hapishaneden çıkan Vartolu Almanya’ya gitmeye hazırlanırken, mahallenin başındaki beladan haberdar olur ve Koçovalı kardeşler yeniden bir araya gelir.

Diğer yandan Azer, içerideki gizli ortağından kardeşinin yerini öğrenir ve Çukur’a kardeşini alabilmek için girer. Kardeşini çok kolay oradan alabileceğini düşünen Azer, karşısında hiç beklemediği birini bulur.

Aliço uzun uğraşlar sonucu Çukurun kadınlarının yerini bulmuştur. Kadınları kurtarmaya giden Kemal ve Metin hiç beklemedikleri bir tehlikeyle karşı karşıyadır. Kemal’i yakalamayı başaran Azer’in elinde şimdi çok büyük bir koz vardır. Kardeşine karşılık Kemal!

Kemal’i ve Çukurun kadınlarını almak için Azer ile buluşan Yamaç şarjörü bitince silahını bırakarak meydana çıkar ancak Azer’in silahını bırakmaya niyeti yoktur. Kardeşinin intikamını almak için tetiğe sarılan Azer silahını ateşlediği an Yamaç’ın önünde Kemal belirir. Sırtından vurulan Kemal’in ölümü Yamaç’ı ve tüm mahalleyi derinden sarsacaktır.

Babasının intikamını almak için Almanya’ya gitmeye karar veren Vartolu’nun Saadet’in ayrılık kararından sonra fikri değişecek mi? Yamaç, Vartolu’ya babasını kendisinin öldürdüğünü itiraf edecek mi? Kemal’in ölümü Yamaç’ı nasıl etkileyecek?

Çukur her Pazartesi saat 20:00’da Show TV’de!

09-12-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler