Çukur 84. Bölüm izle

Çukur 84. Bölüm izle
Çukur 84. bölüm izle; Çukur'un 20 Ocak Pazartesi yayınlanan son bölümü izlemek ve yeni bölümde yaşanan gelişmeleri öğrenmek için tıkla!

Çukur 84. Bölüm izle; Pazartesi akşamlarının ilgiyle takip edilen dizisi Çukur, 20 Ocak Pazartesi akşamı Show TV ekranında izleyiciyle buluştu. Yine büyük bir ilgiyle izlenen dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünün final sahnesinde izleyicinin de uzun zamandır gerçekleşmesini beklediği olay nihayetinde gerçekleşmiş ve Erkan Kolçak Köstendil’in hayat verdiği Saadettin karakteri babasını öldüren kişinin kardeşi Yamaç olduğunu öğrenmişti. Babasının intikamını almak için evliliğini ve hayatını tehlikeye atan Saadettin’in Yamaç’dan intikam alıp almayacağı en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Dizinin yeni bölümünü izleyemeyenler veya tekrar izlemek isteyen izleyiciler arama motorlarında Çukur tek parça izle araması yapıyorlar. Çukur son bölüm izlemek isteyenler alttaki bağlantıya tıklayabilir veya dizide bu hafta yaşanan gelişmelerden haberdar olmak için yazının devamını okuyabilirler.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Çukur 84. bölümünde (3. Sezon 17. Bölümü); Yeni bölümde Çağatay yine rahat durmuyor. Son olarak Mahsun ve Yücel’i de yanına alıyor. Yamaç ile bir türlü anlaşamayan Çağatay, bu kez başka bir Koçovalı’yla görüşmeyi planlıyor. Hatta Selim’i kendi tarafına çekmek için elinden geleni yapan Çağatay’a Selim ne cevap verecek büyük merak konusu oluyor. Selim ise Yamaç’ın saldırılarını durdurmaya çalışıyor. Bunun yanı sıra aileyi ve mahalleyi korumaya çalışacak. Tüm bunlar için kendisinin tek başına gücünün olmadıığını fark eden Selim, bunun için bir kişiden yardım isteyecek. Yardım isteyecek bu kişi ise tüm izleyenleri şaşırtacak. Başı sürekli dertte olan Yamaç, hiç ara vermeden hamlelerine devam ediyor. Fakat bu esnada yaşanacak olan bir kayıp onu derinden etkileyecek. Selim, Yamaç’ın sakladığı şeyi öğrenmek için tüm elinden geleni yapacak ve sonunda onunla yüzleşecek. Selim ve Yamaç arasında yaşanacak olan duygu yüklü yüzleşme izleyenleri ekran başına toplayacak. Çukur bu yeni bölümünde büyük bir hüzüne yer veriyor. Vartolu Saadettin geçen hafta yayınlanan bölümün sonunda babasının katilinin Yamaç olduğunu öğreniyor. Ve bu gerçek onu yıkıyor. Bu akşam ekranlara gelecek olan bölümde de Saadettin'in acısı yürekleri dağlıyor. Bakalım Vartolu Saadettin, babasını öldürmek zorunda kalan Yamaç ile yüzleşecek mi? 

20-01-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler