Çukur 87. bölüm izle

Çukur 87. bölüm izle
Çukur 87. bölüm izle; Çukur 87. bölümde neler olacak? 10 Şubat Pazartesi Çukur yeni bölüm izle için tüm detaylar bu haberimizde..

Çukur 87. bölüm izle; Ekranların izlenme rekorları kıran dizisi Çukur 87. bölüm izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 10 Şubat Pazartesi akşamı Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan yeni bölümde neler olacak? Çukur 87. bölüm canlı izle, Çukur 3. sezon 20. bölümü izlemek için tüm detaylar burda..

ÇUKUR 87. BÖLÜM İZLE

Tam üç sezondur Show Tv ekranlarının en çok reyting alan dizisi Çukur, Sefirin Kızı dizisine kaptırdığı zirveyi yavaş yavaş geri alıyor. Heyecan dolu yeni bölümü ile bu akşam izleyicisinin karşısına çıkıyor.  Başrollerini Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Öner Erkan'ın paylaştığı dizinin yeni bölümünde birbirinden önemli gelişmeler yaşanıyor. Çukur 87. bölüm fragmanını izleyen dizinin hayranları bu akşamı iple çekiyor. Her hafta büyük bir heyecanla izlenen dizinin hayranları 'Çukur 87. bölümde neler olacak?' diye bir hafta önceden araştırmaya başladı. 10 Şubat Pazartesi akşamı olacak Çukur 87. bölümde Cumali, Selim ve Akın da boşa çıkınca Çukur'u kimin koruyacağı merak konusu oldu. Durumlar böyle ilerlerken Çukur halkı iyice ümitsizliğe kapılıyor. Tüm bunların yanı sıra Çağatay,  Yamaç için yüklü bir miktarda para teklifinde bulunur. 

ÇUKUR YENİ BÖLÜM

Çukur 87. bölüm de heyecan giderek artarken, Azer ve Karaca cephesinde de bir gelişme yaşanır. Karaca ve Azer arasında yaşanacak olan sürpriz yakınlaşma izleyenleri ekran başına kilitleyecek. Çağatay var gücü ile Çukur'u düşürmeye devam ederken, bu durumdan Çukur'un sadece erkekleri değil kadınları da etkilenecek. İzleyenlerin ağızını açıkta bırakan yeni bölümün 2. fragmanına damga vuran bir diğer olayda Yamaç ve Efsun'un birlikte yattığı sahne oldu. Yayınlanan 87. bölüm 2. fragmanında yatakta sarmaş dolaş yatan Efsun ve Yamaç'ın "Gözlerinde ne var" diyerek Efsun'un saçlarını öpüyor. Daha sonrasında ise ikili dahada yakınlaşarak öpüşmeye başlıyor. Heyecan dolu yeni bölüm bu akşam Show Tv ekranlarında yayınlanacak. Aksiyon ve aşkın bir an olsun eksik olmadığı Çukur mahallesinin yeni lideri kim olacak? Yamaç, Çağatay'ın elinden kurtulabilecek mi? Yamaç ve Efsun sevgilli mi oldu? Bu ve buna benzer tüm soruların cevabı bu akşam yayınlanacak olan yeni bölüm ile yanıt bulacak.

10-02-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler