Çukur 90. Bölüm izle!

Çukur 90. Bölüm izle!
Çukur 90. Bölüm izle: Çukur, 90. bölüm ile ekranlara geldi. Show TV'nin son bölümüne makalemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

Çukur 90. bölüm izle; Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur, 90. bölümüyle ekrana geldi. 2 Mart Pazartesi akşamı ekrana gelen bölümde izleyiciler yine heyecan ve aksiyona doydu. Yayınlanan bölümün ardından Çukur dizisi hayranları bölümü nasıl izleyebileceğini merak ediyor. Televizyonda reytingleriyle zirveden inmeyen Çukur, televizyonun yanı sıra internet ortamında da oldukça fazla izleyiciye sahip. Çukur dizisinin bölümlerine internet üzerinden ulaşmak ise hayli kolay. Siz de Çukur dizisinin 90. bölümünü internetten izlemek isteyenlerdenseniz doğru adrese geldiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey makalenin devamına göz atmak.

Çukur dizisi 90. bölüm izlemek için hemen aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın;

ÇUKUR 90. BÖLÜM İZLE

Yamaç'ın Çağatay ile olan mücadelesi yeni bölümde de devam ediyor. Herkes atacak bir adım kalmadığını düşünürken Yamaç, mücadeleden kaçmaz. Buna karşın kardeşleri Yamaç'a beklediği desteği vermez. Hal böyle olunca Yamaç, yeni müttefikliklerin temelini atmaya karar verir. Kardeşlerinden bulamadığı desteği ortak çıkarları olan insanlarda arar. Yamaç, Vartolu'dan mahallede yaşanan problemlerin temeline inmesini ister. Vartolu da tüm bu problemlerin neden yaşandığını araştırmaya başlar. Çağatay, Cumali ve Selim'in sinirleriyle oynamaktadır. Sinirlerini kontrol etmekte zorlanan Cumali kendini tutamaz ve bir çılgınlık yapar. Çağatay, Yamaç'a bir görev vererek bağlılığından emin olmak ister. Bu görevi yerine getirmek ise Yamaç'ın çok zor kararlar vermesi gerektiği anlamına geliyordur.

Çukur dizisi oyuncu kadrosu ve teknik kadro

Çukur dizisinin oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Necip Memili, Nur Sürer, Nejat İşler, Perihan Savaş, Kadir Çermik, Kubilay Aka, Cem Uslu, Aytaç Uşun, Ece Yaşar, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Hare Sürel, Cihangir Ceyhan, Burak Dakak, Damla Sönmez, Hazal Subaşı, Ferit Kaya, Emrullah Çakay ve Berkay Ateş yer alıyor. Ay Yapım imzası taşıyan ve Show TV'den ekrana gelen Çukur dizisi yönetmenliğini Sinan Öztürk yapıyor. Senaryoyu ise Gökhan Horzum ve Damla Serim ikilisi kaleme alıyor.

Sevilen dizinin yeni bölümleri her Pazartesi akşamı saat 20:00'da Show TV ekranlarından izleyicisine ulaşıyor.

02-03-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar