Çukur 91. Bölüm İzle!

Çukur 91. Bölüm İzle!
Çukur 91. Bölüm İzle; 9 Mart Pazartesi akşamı 91. Bölümüyle ekrana gelen Çukur’un 91. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Çukur 91. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Öner Erkan gibi usta oyuncuların rol aldığı Çukur 9 Mart Pazartesi akşamı saat 20.00’da Show Tv’de ekranlara geliyor. Üçüncü sezonunda olan ve fenomen haline gelen Çukur’un her bölümünü her sahnesini nefeslerini tutarak takip eden izleyici bu bölüm de yine ekrana kilitlenecek. Kanalın en çok reyting alan yapımlarının başında gelen ve Pazartesi günlerinin hakimi Çukur özellikle genç kitlenin efsanesi olmuş durumda. Duvar yazılarından fan kulüplerine kadar adeta diziyle yatan, diziyle kalkan seyirci için Pazartesi demek bir anlamda Çukur demek anlamına geliyor. Pazartesi akşamlarının hakimi Çukur’un 01. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

ÇUKUR SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Ay yapım imzalı Çukur Show Tv ekranlarında her pazartesi ekrana gelmeye devam ediyor. Bu sezon üçüncü sezonunu yaşayan dizi sanki ilk bölümmüş gibi adeta heyecanla bekleniyor. Diziyle yatıp kalkan seyirciler pazartesinin gelmesini heyecanla beklerken Çukur’un yeni bölümünde ne olacak diye de birbirine sorup duruyor. Son bölümde Çağatay’ın Cumali’nin eşini alıkoyması ve bunun üzerine Cumali’nin eşini kurtarmak için Çağatay’a saldırması ve Çağatay tarafından yakalanması damga vurmuştu. 91. Bölüm ise seyirci adeta nefesler tutularak izlenecek.

Çukur 91. Bölüm’de Seyirciyi Neler Bekliyor?

Pazartesi dendi mi ilk akla gelenlerden olan Show Tv’nin efsane mafya ve çete dizisi Çukur’un 91. Bölümü seyirciyi ekrana kilitleyecek gibi görünüyor. Son yayınlanan bölüme Cumali’nin Çağatay’dan eşini kurtarmaya çalışması ve Cumali’nin yakalanması damga vurmuştu. 91 Bölüme de Cumali’nin durumu damga vuruyor. Çağatay’ın elinden eşi Damla’yı kurtarmaya çalışan Cumali Damlayı kanlar içinde yerde görünce şok olmuştur. Koçovalılar Cumali’nin yaşadıklarıyla perişan olurken Cumali Çağatay’dan intikam almak için harekete geçer. Tüm çukur Cumali’yi durdurmak için çabalar anacak başarılı olamaz. Cumali’nin Çağatay’a saldırısı ise adeta nefesleri kesecek. Öbür taraftan Vartolu ise eski bir hesabı kapatırken oldukça zorlanacak. Polis tarafından alıkonulan Yamaç ise Çağatay’dan intikam için bir plan yapacak. Ancak bu planın ne olduğunu kimseye söylemeyecek. Bu arada Çağatay’la telefonda konuşan Akın Koçovalılar’nın Koçovalılar’a ihanet edip etmediği tartışılmaya başlanacak. Çukur’un 91. Bölümünde tüm bunlar ve daha fazlası bu akşam ekrana geliyor.

Çukur 91. Bölümü tek parça izlemek ve diziyle ilgili gelişmelerden haberdar olmak için canlitv.com adresini takip edin.

09-03-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar