Çukur'da beklenmeyen ölüm! Kemal diziden ayrıldı mı?

Çukur'da beklenmeyen ölüm! Kemal diziden ayrıldı mı?
Çukur dizisinde hiç kimsenin beklemediği bir ölüm yaşanacak. Kemal olduğu düşünülen bir isim diziye veda edecek. Peki Kemal diziden ayrıldı mı?

Pazartesi akşamlarının reytinglerde lider dizisi Çukur, bu akşam heyecan dozu yüksek bir bölümle ekrana gelecek. Show TV'den izleyicisine ulaşan Çukur dizisinin bu akşam yayınlanacak bölümünde bir karakteri büyük bir tehlike bekliyor. İzleyicilerin hiç beklemediği bir isim diziye veda edecek. Diziye kimin veda edeceği bilinmiyor ancak fragmanlarda bir karakterin vurulduğu görülüyor. Yeni bölümde vurulan kişi ise Kemal karakterinden başkası değil. Uğur Yıldıran tarafından can verilen Kemal karakteri dizinin başından beri dizide yer alan karakterler arasında bulunuyor. Kemal karakteri diziden ayrıldı mı? Çukur dizisi 79. bölümüyle bu akşam 20:00'da Show TV'den ekrana gelecek. Çukur dizisi 79. bölümde (3. sezon 12. bölüm) neler yaşanacak?

Kemal diziden ayrıldı mı?

Yeni bölümde Kemal ve Metin, Azer'in elinde tuttuğu Çukur'lu kadınları kurtarmak için çaba sarf edecek. Kardeşini geri isteyen Azer, Koçovalılar'ın elinde olan kardeşine karşılık olarak Kemal'i rehin alacak. Fragmana baktığımızda Azer'i, Kemal'e işkence ederken görüyoruz. Kemal için Azer ile yüzleşmeye giden Yamaç ise Azer'e savunmasız yakalanır. Bu sırada ise orada bulunan Kemal kendini Yamaç'a siper edecek ve Azer'in sıktığı kurşunlar Kemal'e isabet edecek. Sırtından vurulan Kemal, kanlar içinde kalacak. Yeni bölümde diziye veda edecek bir isimden bahsediliyor. Büyük bir sürpriz yaşanmazsa diziye veda edecek kişi Kemal olacaktır. Tüm bu sorular bu akşam yayınlanacak bölümün ardından ortaya çıkacak. Bölüm yayınlanmadan önce kesin konuşmamak gerek ancak Kemal, Çukur'a veda etti diyebiliriz.

Çukur 79. bölümde (3. sezon 12. bölüm) neler yaşanacak?

Yamaç, Timsah'ın saldırısından sağ kurtulacak. Yamaç'ı bu saldırıdan kurtaran ise sürpriz bir isim olacak. Vartolu tarafından atılan bir adım ise tüm Koçovalı kardeşleri bir araya getirecektir. Azer, Koçovalılar'ın elinde bulunan kardeşini alabilmek için Çukur'a girer ancak onu beklemediği bir kişi karşılar. Tüm bunlar olurken Saadet, Vartolu'dan boşanma kararı alır. Babasını öldürenlerin peşine düşmekte kararlı olan Vartolu ve Yamaç oldukça duygu yüklü bir yüzleşme yaşarlar. Ayrıca Çukur dizisinin sevilen karakterleri arasında bulunan bir isim bu akşam yayınlanan bölümde diziye veda edecek.

09-12-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler