Çukur Dizisi Sezon Final Tarihi Belli Oldu

Çukur Dizisi Sezon Final Tarihi Belli Oldu
Show Tv'nin fenomen dizisi Çukur bitiyor mu? Dizi sezon finalimi yapacak yoksa final mi yapacak? Seyirci tarafından beğenilen Çukur Dizisi'yle ilgili şok gelişmeler yazımızda.

Ay Yapım tarafından Show Tv için projelendirilen ve ikinci sezonu yayınlanan ekranların fenomen dizisi Çukur ne zaman final ya da sezon finali yapacak? Çukur’a gönül verenlerin bugünlerde merakla ve kaygıyla cevabını beklediği bu sorunun cevabı yavaş yavaş netleşmeye başladı. Pazartesi günlerine adeta ambargo koyan ve reytinglerde rakiplerine hiçbir şans tanımayan reyting rekortmeni Çukur’un Mayıs ayı sonunda sezon finali yapacağı konuşuluyor. Canlıtv takipçileri için fenomen dizi Çukur’un final ve sezon finali tarihini araştırdık.

Çukur 3. Sezon’da Devam Edecek mi?

Show Tv’nin başarılı yapımlarından Ay yapım imzalı, yapımcılığını Kerem Çatay ve Pelin Diştaş Yaşaroğlu’nun üstlendiği yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk ve Özgür Sevimli’nin oturduğu ve Gökhan Horzum tarafından kaleme alınan Çukur Dizisi 2018 - 2019 sezonuna damga vurmayı başardı. Kara kuzuların da gelmesi ile çok büyük bir yükseliş yaşayan Çukur Dizisi ilk sezondan daha iyi reytingler alarak adeta pazartesi günlerine ambargo koydu. Bu durum hem yapım şirketini hem de yayın kanalı Show TV’yi oldukça mutlu etti. Haliyle bütün bu sonuçlar fenomen dizinin en az bir sezon daha devam edeceğini ve Çukur dizisinin 2019 2020 sezonunda yine pazartesi akşamı izleyicisi karşısında olacağını gösteriyor.

Çukur 2. Sezon Ne Zaman Sezon Finali Yapacak?

Ay Yapım tarafından Show TV için yapılan Çukur 2019 – 2020 sezonu için yayın onayı alan ve yayınlanacağı garanti olan ilk dizi oldu. Çukur dizisi bu sezon finalini ise büyük ihtimalle 67. bölümde 27 Mayıs 2019 pazartesi akşamı yapacak. Çukur 27 Mayıs Pazartesi akşamı 2. sezon finalini yaparak izleyicisinden kısa süreliğine ayrılacak. Dizinin Haziran ayı değil de neden Mayıs ayı sonunda sezon finali yapacağının sebebi ise Haziran ayının ilk haftasının ramazan bayramı olması dolayısıyla olduğu düşünülüyor. Kanal bayramdan önce sezon finali yaparak bayramda bulundukları yeri terk edecek seyirciler dolayısıyla reytinglerde düşüş yaşamak istemiyor.

Çukur 2019 2020 Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Mayıs ayı sonunda 2. Sezon finalini yapacak olan Çukur dizisi büyük ihtimalle 16 eylül 2019 pazartesi günü ilk bölümüyle 3. sezonuna merhaba diyecektir. Çukur’un bu sezonunda adeta taşları yerinden oynatan Kara kuzuların hikayesinin bu sezon tamamlanacağı ve 3. Sezona yeni bir hikayeyle merhaba denileceği bekleniyor.

 

21-03-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar