Çukur Dizisinde Timsah Celil ve Baykal Rollerini Kimler Oynayacak?

Çukur Dizisinde Timsah Celil ve Baykal Rollerini Kimler Oynayacak?
Show Tv'nin Pazartesi günlerinin fenomen dizisi Çukur'da sular durulmuyor. Dizi'de şok bir gelişme yaşanıyor. Baykal Yaşıyor mu? Timsah Celil ve yeni Baykal'ı kimler oynuyor?

Show Tv’nin başarılı yapımlarından Pazartesi günlerinin reyting rekortmeni ve seyircinin efsane dizisi Çukur’da işler karışmaya başladı. Karakuzular’ın iki önemli ismi Çeto ve Mahsun’un diziden hikayelerinin bittiği için ayrılmasıyla birlikte Koçovalılar’ın karşısına kimin çıkacağı merak ediliyordu. Seyircinin merakla beklediği karakterler ve bu karakterleri canlandıracak oyuncular sonunda belli olmaya başladı. Dizinin ilk sezonunda yer alan ve Koçovalılar’ın karşısındaki gizli düşman olan Baykal karakteri Çukur’a geri dönüyor. Peki Baykal karakteri ölmedi miydi? Bunun cevabını canlıtv takipçileri için araştırdık. Aynı zamanda Karakuzuların Koçovalılar karşısında hezimete uğramasıyla karakuzuların yerini alacak timsahlar grubu Çukur’a dahil oldu. Yamaç’ın eşi Sena’yı öldüren Timsahlar grubundan Celil Yamaç’ın yeni baş belası olacak gibi görünüyor. Timsah Celil’i ise seyircinin çok yakından tanıdığı bir oyuncu canlandırıyor. Önce Çukur’a tekrar dönen Baykal karakterini kim oynayacak ona bakalım.

Baykal’ın Mezarı Açılıyor!

Çukur dizisinin ilk sezonunda Koçovalılar’ın karşısında yer alan Baykal karakterinin hikayesi bittiği için ölmüş ve diziden çıkarılmıştı. Ancak görünen o ki durum hiçte böyle değilmiş. Öldüğü için diziden çıkarılan Baykal’ın mezar açıldıktan sonra ölmediğinin ortaya çıkması ile Çukur’da işler karışmaya başladı. Bilindiği üzere Çukur dizisinde Baykal karakteri ölerek diziden ayrılmıştı; ancak senaryo ikinci sezonda öyle bir yere geldi ki izleyici sürekli Baykal yaşıyor mu yoksa sorusunu sormaya başladı. Durum böyle olunca da Çukur dizisi senaristi Gökhan Horzum  diziye Baykal’ı tekrar dahil etti ama ilk sezonda Baykal karakterine hayat veren Burak Sergen’in Trt 1’deki Halka’da yer alması üzerine yeni Baykal karakterini usta oyuncu Ahmet Dizdaroğlu’nun oynamasına karar verildi.

Ahmet Dizdaroğlu Kimdir?

Ahmet Dizdaroğlu 5 Nisan 1964 ankara doğumludur. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunu olan Ahmet Dizdaroğlu son olarak Oyun Bozan dizisinde Mahmut ve Şeref Meselesi dizisinde Ayhan karakterine hayat vermiştir. Ayrıca Ahmet Dizdaroğlu sayısız tiyatro oyununda yer almıştır.

Çukur Timsah Celil Kimdir?

Çukur dizisinde Kara Kuzular’ın devre dışaı kalmasıyla onun yerini Timsahlar grubu aldı. İlk timsah ise Timsah Celil olarakdiziye girdi. Tam bir psikopat olan Timsah Celil Yamaç Koçovalı’ya sevdiklerini koruyamamanın acısını göstermek için gelmiş ve ilk olarak da Sena’nın ölümüne neden olmuştu. Şimdi ise Yamaç’ın en sevdiği abisi Cumaali Koçovalı’yı kaçırarak Yamaç’ın gözü önünde öldürmek istemektedir. Peki Timsah Celil’i kim canlandırmaktadır. İşte cevabı!

Mehmet Ali Nuroğlu (Timsah Celil) Kimdir?

Mehmet Ali Nuroğlu, 1979 yılında İstanbul doğumludur. Başarılı oyuncu eğitimini Hacettepe Üniversitesi Tiyatro Bölümünde tamamladıktan sonra ilk oyunculuk deneyimini de 2004 yılında ekranlara gelen Yuvadan Bir Kuş Uçtu dizisinde yaşamıştır. Bu diziden sonra Uçurum, Güzel Köylü, Vurgun, Ömre Bedel, Başka Yerde Yok, Kırık Kanatlar ve Çemberimde Gül Oya gibi dizilerde rol alan Mehmet ali Nuroğlu son olarak ATV'nin en sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz'de Vedat Sayar rolünü canlandırmıştır.

14-04-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar