Çukur Dizisinden Sonra Necip Memilli ve Kubilay Aka Yeni Projede Bir Arada!

Çukur Dizisinden Sonra Necip Memilli ve Kubilay Aka Yeni Projede Bir Arada!
Cumali Koçovalı ve Celasun Gümüş karakterleri ile 'Çukur dizisinde rol arkadaşı olan Necip Memilli ve Kubilay Aka uzun bir aradan sonra yeniden bir projede buluşuyor. İşte detaylar

Setten sete koşan Necip Memilli ve Kubilay Aka, en son 2017 yılında Show TV ekranlarında yayınlanan Ay Yapım imzalı, Aras Bulut İynemli (Yamaç Koçovalı)’nın başrolünde olduğu reyting rekorları kıran fenomen dizi ‘Çukur’ da rol almışlardı. İstanbul Balat’ta suçla özdeşleşmiş bir mahallesi olan Çukur’un, kontrolü Koçovalı ailesinin elindedir ve kendileri de ne kadar suç dosyası kabarık bir ailede olsa kendince kuralları olan bir ailedir. Bu mahallede uyuşturucu üretilmez, kullanılmaz, satılmaz. Ancak mahalleye yeni gelen gruplar yasağı delmeye çalışırlar. Aksiyon dram türündeki dizi izleyiciden gördüğü ilgi sayesine 4 sezon 131 bölüm ekranlara gelmişti. Çukur dizisinde Necip Memilli Cumali Koçovalı karakterine hayat verirken, Kubilay Aka ise Celasun Gümüş karakterini canlandırdı. Dizinin tüm karakterleri gibi bu iki isimde çok sevildi dizinin yeniden çekilmesi hayranları tarafından beklenirken, aradan geçen 5 yılın ardından Necip Memilli ve Kubilay Aka yeniden bir projede birlikte yer alacakları bilgisi hayranlarını mutlu etmeye yetti. İşte İkilinin birlikte yer alacağı yeni projesi…

 

Necip Memilli ve Kubilay Aka Bir Filmde Buluşuyor

Necip Memilli, Çukur dizisinin ardından, bu sezon iki projede birden yer aldı. Fox TV’de yer alan Kanunsuz Topraklar dizisinde ‘Ali Gedik’ karakterini canlandırdı. Ardından Show TV ekranlarında yakında final yapacak olan Üç Kuruş dizisinde Kılıç karakteri ile yer alıyor. Ardından yaz sezonunda yeni bir film projesi ile izleyicinin karşısına çıkacak. Film dijitalde yayınlanacak. Necip Memilli son olarak, Kimya ve Sen Ben Lenin isimli sinema filmlerinde rol almıştı. 

 

Kubilay Aka ise, Vatanım Sensin dizisi ile tanınmış, daha sonra Show TV ekranlarında Çukur dizisinde yer almıştı. Çukurdan sonra ise Cam Tavanlar dizisinde ‘Cem Kumcu’ rolü ile başrolde rol alan oyuncu, son olarak Oğlum dizisinde ‘Bulut Yalçın’ karakteri ile ekranlara geliyor. Oğlum dizisi de yakın zaman da final yapmaya hazırlanıyor. Ardından Kubilay Aka, Necip Memilli ile yaz döneminde çekilecek olan yeni bir film projesinde yer alacak.

 

Kubilay Aka gazetecilere verdiği röportajında rol alacakları sinema filmi ile ilgili ‘’Umut Evirganla bir sinema projemiz var heyecanlıyız, Necip Abiyle (Necip Memilli) ile tekrar bir arada olacaz diye çok heyecanlıyız’’ dedi.


Kubilay Aka ve Necip Memilli ‘Annesinin Kuzusu’ Filminde Bir Arada  

Kubilay Aka ve Necip Memilliyi yeniden buluşturan bir araya getiren proje Annesinin Kuzusu filmi oldu.

‘Kimya’, ‘İyi Yemek Öldürür’, ‘Ben Bir Denizim’ filmleri ile tanınan yönetmen Umut Evirgan yeni projesi olarak Annesinin Kuzusu filmi için bir süredir çalıştığı biliniyor. Filmin senaryosunu dünya prömiyerini 37. Varşova Film Festivali’nde gerçekleştiren ‘Kimya’ filmiyle dikkat çeken yönetmen ve işletmeci Umut Evirgen ve Feride Çiçekoğlu’yla birlikte yazdığı filmin çekimleri ise Mayıs ayının son haftası ile başlanıldı.

Annesinin Kuzusu filmin başrolünde Selin Şekerci yer alırken, oyuncu kadrosunda Kubilay Aka, Necip Memili, Hatice Aslan ve Tansu Taşanlar rol alıyor.

Katıldığı bir ödül töreninde gazetecilere ayaküstü sohbet eden Kubilay Aka filmle ilgili ‘’Bir festival filmi çekiyoruz. Sette çok eğleniyoruz’’ açıklamasında bulundu.


12-05-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar