Ünlü Çift Berk Atan ile Selin Yağcıoğlu Ayrıldı!

Ünlü Çift Berk Atan ile Selin Yağcıoğlu Ayrıldı!
TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinde başrol oynayan Berk Atan ile sosyal medya fenomeni Selin Yağcıoğlu arasındaki aşk bitti.

Magazin basınında sık sık aşklar, ayrılıklar, kavgalar, küslükler yer alıyor ve bu haberler takipçiler ve okuyucular tarafından heyecanla ve merakla takip ediliyor. Özellikle yeni başlayan aşklar ve bunun devamında olan evlilik ya da ayrılıklar magazin basını için olmazsa olmaz haberler arasında yer alıyor. Son olarak yaklaşık 3 ay önce yeni bir aşk konusu magazin basınında yazılmaya başlanmış ve sosyal medyada da bunun itirafları yapılmıştı. Halen TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinde başrol oynayan ünlü oyuncu Berk Atan ile sosyal medya fenomeni Selin Yağcıoğlu arasında bir aşk başlamış ve magazin basını ve sosyal medya bu aşkla çalkalanmıştı. Çiftin hızlı bir aşk yaşadıkları ve ardından da evlenecekleri magazin basınında yer almış ve çiftten evlilik haberi beklenmeye başlanmıştı. Ancak ne yazık ki evlilik haberi beklenen çiftten ayrılık haberi geldi.

Üç Aylık Aşıklar Ayrıldı

Yaklaşık 3 ay önce bir aşka yelken açan ünlü oyuncu Berk Atan ile sosyal medya fenomeni Selin Yağcıoğlu çifti bu aşka nokta koydu. Evlilik haberi beklenen çiftten ayrılık haberinin gelmesi ise çiftin sevenlerini hem şaşırttı hem de üzdü. 2012 yılında Best Model birincisi olduktan sonra oyunculuğa adım atan ve pek çok yapımda rol alamaya başlayan oyuncu Berk Atan ile Selin Yağcıoğlu arasında var olduğu iddia edilen aşk ilkönce sosyal medya üzerinden başlamış ve ifşa olmuştu. Çift daha sonra sosyal medya üzerinden birbirlerine aşk ilan etmiş ve ardından da aşklarını yaşamaya başlamışlardı. İlkönce sosyal medyada yayınladığı bir fotoğrafı 30 binden fazla beğeni alan Selin Yağcıoğlu’na Berk Atan “çok güzelsin be insafsız” şeklinde bir yorum yapmış bu yoruma Selin Yağcıoğlu’da kalp emojisi ile karşılık vermişti. Bunun ardından çiftin birlikte olduğunu kanıtlayan fotoğraflar çiftin birlikte denize girdiği anların resmedildiği karelerle gelmişti. Hızlı bir ilişki yaşayan çiftten tam da bu günlerde evlilik kararı bekleniyordu.

Ayrıldılar

Evlilik haberi beklenen Berk Atan ve Selin Yağcıoğlu çiftinden ne yazık ki kötü bir haber geldi ve çift ayrıldı. Halen Gönül Dağı dizisinde rol alan başarılı oyuncu Berk Atan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Selin ile ilişkimizi konuşarak sonlandırdık” ifadelerini kullandı. Aynı şekilde Selin Yağcıoğlu da yine sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak “Berk Atan ile ilişkimizi karşılıklı konuşarak bitirmiş bulunuyoruz. Kendisine hayatta sağlık ve mutluluk dilerim” ifadelerini kullandı. Çiftin takipçileri ve sevenleri ise bu ayrılığa fazlasıyla üzüldü ve bunu da çifte bildirdi.

04-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar