Gönül Dağı Elvan Oya İloğulları Kimdir? Kaç Yaşında?

Gönül Dağı Elvan Oya İloğulları Kimdir? Kaç Yaşında?
Sevilen diziler arasında yer alan Gönül Dağı dizisine yeni bir isim dahil oldu. Elvan karakterine hayat verecek Oya İloğulları kimdir?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı, her cumartesi akşamı yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Yayın hayatına kısa bir aradan sonra yeniden başlayacak olan Gönül Dağı dizisine yeni bir isim dâhil oldu. Ekibe en son Oya İloğulları katıldı. Dizide Elvan karakterine hayat verecek olan Oya İloğulları kimdir?

Genç Yetenek Diziye Dâhil Oldu

17 Ekim 2020 tarihinde TRT 1'de seyircisi ile buluşmaya başlayan Gönül Dağı aile, komedi, aşk ve dram türünde ekranlara geldi. Mustafa Çiftçi'nin bozkır hikâyelerinden uyarlanarak Köprü Film imzası ile ekranlarda yerini almıştı. Yapımcılığını Ferhat Eşsiz' in üstlendiği  Yönetmen koltuğunda ise Yahya Samancı'nin yer aldığı Gönül Dağı güçlü oyuncu kadrosu ile severek izlenen diziler arasında yerini alıyor. Dizinin başrollerinde Berk Atan, Gülsim Ali İlhan, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Cihat Süvarioğlu ve Semih Ertürk yer alıyor. Ekibe yeni katılan genç oyuncu Oya İloğulları ise Elvan karakteri ile seyirciyle buluşacak. İloğulları kimdir?

Gönül Dağı oyuncu kadrosuna yeni isimler dâhil etmeye devam ediyor. Elvan karakteri ile yeteneklerini sergileyecek olan İloğulları kim olduğu izleyenler tarafından merak ediliyor. Cumartesi akşamı TRT 1 ekranlarının sevilen dizisine Yörük Kızı Elvan karakteri ile Oya İloğulları diziye katıldı.

Oya İloğulları Kimdir?

Dönül Dağı ekibine dâhil olan Oya İloğulları 1999 yılında Bursa'da dünyaya gelmiştir. Eskişehir Üniversitesi Devlet Konservatuarı Ana Sanat Dalı mezunu olan genç yetenek  birçok reklam filmlerinde rol alarak setlere adım attı. Afyonkarahisar Şehir Tiyatroları’nda oyuncu olan ve İstanbul'da yaşamına devam eden genç oyuncu bu sezon Gönül Dağı dizisinde rol alacak. 22 yaşındaki genç ve güzel oyuncu Köprü Film sayesinde keşfedilmiş ve deneme çekimlerinde beğenilerek dizi sektörüne adım atmıştır. İlk ekran deneyimini Gönül Dağı dizisi ile gerçekleştiren Oya İloğulları dizinin yönetmeni Yahya Samancı tarafından çok beğenildi.

Cumartesi akşamları yayın saati ile ekranlara gelmeye devam edecek olan Gönül Dağı dizisinde Yörük Kızı  Elvan karakteri ile performansını izleyenlere gösterecek olacak genç oyuncu dizinin yeni bölümleriyle seyirci karşısında olacak.

12-01-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar