Çukur Ebu Kaysar (Ekrem İspir) Kimdir?

Çukur Ebu Kaysar (Ekrem İspir) Kimdir?
Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Çukur her pazartesi akşamı heyecanla seyredilmeye devam ediyor. Diziye yeni katılacak Ebu Kaysar karakteri kimdir? İşte detaylar!

Son senelerin hiç şüphesiz en etkili dizilerinden biri Çukur. Ay Yapım tarafından hazırlanan ve yapımcılığını Kerem Çatak’ın üstlendiği dizi özellikle gençler arasında tam bir efsane ve fenomene dönüşmüş durumda. Üçüncü sezonu yayınlanan dizi her sezon farklı hikayelerle seyirci karşısına çıktı ve dizinin ana karakterlerini oluşturan Koçovalılar ailesi ve Çukur sakinlerinin karşısına bu hikayelerin kahramanlarıyla çıktılar.

Diziye yeni karakterler girdiği gibi seyircinin çok sevdiği karakterlerle de vedalaşıldı zaman zaman. Geçtiğimiz bölüm yamaç’ı korumak için vurulan ve ağır yaralanan Kemal Karakterinin akıbeti bu akşam belli olacak. Ayrıca dizide uzun süredir adı geçen ve henüz seyircinin kim olduğunu bilmediği Ebu Kaysar karakteri de diziye dahil oluyor. Dizinin en gizemli karakterlerinden biri olan ve direk olarak dizide çok sevilen Aliço ile bağlantılı olan Ebu Kaysar’ın diziye girecek olması Aliço’nun da diziye döneceği anlamına geliyor. İşte detaylar!

Ebu Kaysar Çukur’da!

Çukur’da ismi sıklıkla geçen ve henüz diziye ne zaman katılacağı ve hangi oyuncunun hayat vereceği belli olmayan Ebu Kaysar karakteri seyirci tarafından merakla araştırılıyor. Aliço’nun babası şu ana kadar olan net görüntüleri sinevizyon ile duvara yansıtır ve Aliço sinir krizi geçirir. Toplantı fotoğraflarını gören Aliço geçmişte yaşadıklarını anımsar ve kendini tutamaz. Buna karşın sinirlenen komutansa Aliço’yu çözme görevini Cüneyt’e verir. Aliço’nun uzunca bir süre görünmemesi yamaç’ı ve Çukur’dakileri endişeye sokmuştur. Yamaç uzun çabalar sonunda Aliço’nun nerde olduğunu bulur. Ebu Kaysar ise istihbarat örgütleriyle bağlantılı ve Aliço’nun babası ve Aliço tarafından aranan bir suçludur. Aliço’nun Çukur’a geri dönmesi Ebu Kaysar’ın yakalanmasına bağlıdır.

Ekrem İspir Kimdir?

Show Tv’de pazartesi akşamları yayınlanan Çukur dizisinde Ebu Kaysar karakterine hayat vereceği öğrenilen usta oyuncu Ekrem İspir 10 Haziran 1968 yılında dünyaya gelmiştir. Hakkında çok fazla bilgi bulunmayana oyuncu birçok yapımda rol almıştır. Usta oyuncu Ekrem İspir’i seyirci daha önce, Kara Kutu, Küçük Ağa, Kaçak, Poyraz Karayel, Medcezir, Kurtlar Vadisi Pusu, Aşk-ı Memnu gibi yapımlarda seyretme imkanını bulmuştur. Efsane dizi Çukur’a ne zaman gireceği tam belli değildir.

16-12-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar