Çukur izleyicisine kötü haber! 14 Ekim Pazartesi yayınlanmayacak!

Çukur izleyicisine kötü haber! 14 Ekim Pazartesi yayınlanmayacak!
Fenomen dizi Çukur hayranlarına bu hafta kötü haber. Büyük merakla beklenen yeni bölüm bu hafta yayınlanmayacak? Çukur 14 Ekim Pazartesi neden yok?

Show Tv ekranlarının izlenme rekorları kıran Çukur dizisi yeni sezonu ile hayranlarını bir kez daha kendine aşık etti. Pazartesi akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Çukur'dan bu hafta üzen haber geldi. Geçtiğimiz hafta Pazartesi günü ekranlara gelen heyecan dolu son bölümün ardından Çukur'un 14 Ekim 2019 Pazartesi günü yayınlanacak olan bölümü heyecanla bekleniyordu. Fakat Show TV'den gelen açıklamada Çukur'un bu hafta yani 14 Ekim 2019 Pazartesi günü yayınlanmayacağı açıklandı. Peki Çukur bu hafta neden yok? 14 Ekim Çukur neden yayınlanmıyor? Çukur'un yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar..

ÇUKUR BU HAFTA NEDEN YOK? (14 EKİM 2019 PAZARTESİ)

Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Öner Erkan, Erkan Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Kubilay Aka, Ercan Kesal, Kadir Çermik, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Cem Uslu, Uğur Yıldıran, Aytaş Uşun, Ece Yaşar, Mustafa Kırantepe, ve Necip Memilli gibi birbirinden başarılı isimlerin başrollerini paylaştığı Çukur dizisi bu hafta yayınlanmayacak. Çukur dizisinin hayranları yeni bölümü heyecanla beklerken gelen bu haberle şoke oldu. Ve herkes 'Çukur neden yok? 14 Ekim Pazartesi Çukur neden bu hafta yayınlanmıyor?' gibi soruların yanıtını aramaya başladı. Çukur hayranlarının merak ettiği bu sorunun cevabı araştırdık. İşte Çukur'un bu hafta yani 14 Ekim 2019 Pazartesi günü yayınlanmamasının nedeni..

Show Tv ekranlarının fenomen dizisi Çukur'un yapımcıları ve kanal ortak bir karar alarak dizinin bu hafta ekranlara gelecek olan yeni bölümünü yani 14 Ekim 2019 tarihinde ekranlarda olacağı bölümün olmayacağını duyurdu. Ay Yapım’ın yaptığı açıklamada ise 14 Ekim Pazartesi günü saat 20:45’te Fransa-Türkiye maçının olması nedeni ile yeni bölümün yayınlanmayacağı oldu. Tüm Türkiye’nin bir olarak milli heyecanı yaşayacağı bir günde genelde erkek seyirciye sahip dizinin maça rakip gibi görünmek istemediği için diziyi bir hafta ertelediğini açıklaması hayranları üzse de pek çok kişi tarafından takdir edildi.  14 Ekim Pazartesi günü saat 20:45’te Fransa-Türkiye maçından dolayı ertelenen Çukur dizisinin yeni bölümü bir hafta sonraya yani 21 Ekim 2019 Pazartesi gününe ertelendi. Yeni bölümü heyecanla bekleyen izleyiciler bir hafta daha yeni bölümü merak edecek. 

11-10-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler