Çukur Timsah Celil (Mehmet Ali Nuroğlu) kimdir?

Çukur Timsah Celil (Mehmet Ali Nuroğlu) kimdir?
Reyting rekortmeni Çukur dizisine, Sen Anlat Karadeniz'den bomba transfer geldi. Çukur'un yeni karakterlerindenn Timsah Celil kimdir?

Pazartesi akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Çukur, heyecan dolu bölümlerine hız kesmeden devam ediyor. Show TV ekranlarının vazgeçilmez dizisi son bölümü ile yürekleri dağladı. Başrol karakterlerinden Yamaç'ın eşi Sena'nın ölümü ile izleyenleri gözyaşlarına boğdu. Sena ve Mahsun'un ölümü izleyici de şok etkisi yarattı. Kadrodan eksilen isimlerin yerine kimlerin geleceği ise büyük merak konusu oldu.

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal, Perihan Savaş, Şenay Gürler, Erkan Köstendil, Öner Erkan, Necip Memilli, Erkan Avcı, Berkay Ateş, Rıza Kocaoğlu, Kubilay Aka, Kadir Çermik, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Cem Uslu, Uğur Yıldıran, Aytaş Uşun, İlayda Alişan, Ece Yaşar ve Mustafa Kırantepe'nin paylaştığı diziden birden fazla kişi ayrıldı. Ayrılık haberlerinin ardından diziye yeni gelecek karakterler ve isimler merak edilmeye başladı. İlk gelen haber gündeme bomba gibi düştü. Dizide Koçovali ailesine yeni bir düşman doğuyor. Bu düşmanın adı ise Timsah Celil, bu karaktere hayat verecek olan isim ise herkesi şoke etti. Dizinin başrol oyuncuları bir bir diziden ayrılırken yerine gelecek olan isimler kimler oldu? İşte Timsah Celil karakterini canlandıracak o isim!

SEN ANLAT KARADENİZ'DEN ÇUKUR'A TRANSFER

ATV ekranlarının sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz kadrosundan Çukur'a transfer haberi izleyenleri iyice meraka düşürdü. İlk bölümünden itibaren merakla izlenen Sen Anlat Karadeniz dizisindeki Nefes'in belalı ve psikopat kocası Vedat Sayar karakterini canlandıran Mehmet Ali Nuroğlu, Çukur'a transfer oldu. Mehmet Ali Nuroğlu, Çukur dizisinde 'Timsah Celil' karakterini canlandıracağı açıklandı. Mehmet Ali Nuroğlu kimdir, kaç yaşında?

MEHMET ALİ NUROĞLU (TİMSAH CELİL) KİMDİR?

Mehmet Ali Nuroğlu, 1979 yılında İstanbul doğumludur. Ünlü oyuncu eğitimini Hacettepe Üniversitesi Tiyatro Bölümünde tamamladıktan sonra ilk oyunculuk deneyimini de 2004 yılında ekranlara gelen Yuvadan Bir Kuş Uçtu dizisinde yaşamıştır. Daha sonrasında ise Uçurum, Güzel Köylü, Vurgun, Ömre Bedel, Başka Yerde Yok, Kırık Kanatlar ve Çemberimde Gül Oya dizilerinde rol almıştır. Son olarak ise ATV'nin en sevilen dizileri arasında yer alan Sen Anlat Karadeniz'de Nefes'in psikopat eşi Vedat Sayar rolünü canlandırmıştır.

14-04-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler