Tutunamayanlar dizisi İrem (Ece Çeşmioğlu) kimdir?

Tutunamayanlar dizisi İrem (Ece Çeşmioğlu) kimdir?
TRT 1 ekranlarının yeni sezondaki en iddialı dizisi Tutunamayanlar çok yakında izleyicisi ile buluşacak. Peki Tutunamayanlar dizisi İrem (Ece Çeşmioğlu) kimdir?

Dizi dünyası her yeni sezonda yepyeni ve kadrosunda usta isimlerin bulunduğu dizilere merhaba diyor. Bunlardan birisi de TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Tutunamayanlar oldu. Peki iddialı yapım Tutunamayanlar'ın konusu nedir? Tutunamayanlar dizisinin kadrosunda hangi isimler var? Yeni dizi Tutunamayanlar'ın İrem'i yani güzel oyuncu Ece Çeşmioğlu gerçekte kimdir? Dizinin merak edilen oyuncularından olan Ece Çeşmioğlu'nu gelin yakından tanıyalım..

TRT 1'in absürt komedi tarzındaki dizisi Tutunamayanlar izleyicinin büyük ilgisini gördü. Çok yakın bir zamanda izleyicisiyle buluşacak olan Tutunamayanlar sezonun iddialı yapımlarından biri olmaya aday. TRT 1'in reyting rekorları kıran dizisi Leyla ile Mecnun tarzındaki yeni dizisi Tutunamayanlar'ın yapımcılığını İstanbul Medya Akademisi ve Neden Film ortaklığındaki ekip üstleniyor. Ogün Şanlıer ve Ahmet Tarık Güven ise dizinin yapımı ele alıyor. Seyirciyi güldürmeyi hedefleyen yeni dizinin senaryosu ise Osman Nail Doğan ve senarist Mustafa Karataş'ın kaleminden çıkıyor. Dizinin hem yönetmeni hem senaristi olan Osman Nail Doğan, Murad Zaloğlu ile yönetmen koltuğunu paylaşıyor. Peki dizinin konusu nedir? Kadrosunda hangi isimler var?

TUTUNAMAYANLAR KONUSU

Seyirciyi kahkahalar ile ekran başına toplamayı hedefleyen dizi bir türlü işleri rast gitmeyen gençlerin başından geçen olaylar espirili bir dille anlatılacak. Dram, çatışma ve şiddet sahneleriyle dolu dizilerden farklı olarak insanları güldürüp, eğlendirecek yeni dizi Tutunamayanlar, yeni yıla hızlı bir giriş yapmayı hedefliyor.

TUTUNAMAYANLAR OYUNCU KADROSU

Başarılı bir casta sahip olan dizinin başrollerinde, Doğu Demirkol, Ece Çeşmioğlu, Şinasi Yurtsever ve Zafer Algöz var. 

TUTUNAMAYANLAR ECE ÇEŞMİOĞLU KİMDİR?

Güzelliği ile göz dolduran oyuncu Ece Çeşmioğlu, 1990 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden mezundur. Ekranların en uzun soluklu dizileri arasında yer alan Çocuklar Duymasın'ın 2002 yılında yayınlandığı dönemde canlandırdığı rol ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Daha sonrasında ise İki Aile dizisinde Emre Kınay'ın kızlarından birini canlandırmıştır. Ve oyunculuk deneyimi gitgide artarak bir çok dizi ve filmde rol almıştır. Genç oyuncu  Ece Çeşmioğlu, Mucize Doktor'da Ali Vefa karakterine hayat veren Taner Ölmez ile sevgilidir. Ece Çeşmioğlu hangi yapımlarda rol aldı?

Ece Çeşmioğlu'nun rol aldığı yapımlar

Çocuklar Duymasın, Çocuğun Var Derdin Var, Nehir, Gümüş, İki Aile, Eyvah Halam, Firar, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Yaz'ın Öyküsü, Kalbim Yangın Yeri, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Yüz Yüze (Zeynep), Yuvamdaki Düşman (Ceren, Show Tv), Söz (Melisa,3. Sezon, Eylül 2018, Star Tv), Tutunamayanlar (İrem, İstanbul Medya Akademisi & Neden Film, Trt1, 2019)

 

07-01-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar