Çukur'da Cumali karakterini kim canlandıracak?

Çukur'da Cumali karakterini kim canlandıracak?
Geçtiğimiz sezona damgasını vuran Çukur dizisinde Cumali karakterine hangi oyuncunun hayat vereceği belli oldu. Çukur yeni sezon hakkında tüm gelişmeler yazımızda.

Reyting listelerini alt üst eden Show TV'nin başarılı dizisi Çukur'da en çok merak edilen konulardan biride Cumali karakterine hangi oyuncunun hayat vereceğiydi. Medyada Cumali karakterini canlandıracağına dair, Nejat İşler, Ufuk Bayraktar ve Kenan İmirzalıoğlu gibi başarılı oyuncuların adı anılmıştı. Tabi bunların hepsi birer asılsız iddia olarak kaldı. Peki Çukur'da Cumali karakterine kim hayat verecek? İşte tüm merak edilenler...

NECİP MEMİLİ ÇUKUR DİZİSİNDE!

Çukur izleyicisi ters köşe oldu. Cumali karakterine Nejat İşler, Ufuk Bayraktar ve Kenan İmirzalıoğlu üçlüsünden birinin hayat vermesi beklenirken, dizi yönetiminin Necip Memili ile anlaştığı haberleri kulisleri çalkaladı.

En son Puhutv yapımı olan internet dizisi Şahsiyet'te rol alan Necip Memili, hayat verdiği komiser rolüyle dikkatleri üzerine toplamıştı. Aynı zamanda başarılı oyuncu Ay Yapım'ın yerli Prison Break projesi içinde teklif götürülen Memili projenin askıya alınmasıyla birlikte kararını Çukur'dan yana kullandığı öğrenildi.

29-08-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar