Çukur’da Flash Gelişme! Hangi Oyuncu Geri Dönüyor?

Çukur’da Flash Gelişme! Hangi Oyuncu Geri Dönüyor?
Show Tv'nin efsane dizisi Çukur'dan seyircisine büyük sürpriz. Dizinin geçtiğimiz sezona damga vuran karakteri Mahsun diziye geri dönüyor. İşte ayrıntılar!

Show Tv’nin taraflı tarafsız herkes tarafından beğenilen ve son üç sezondur Pazartesi günlerine damgasını vuran dizisi Çukur’da, Çukur hayranlarını sevindiren bir gelişme yaşandı. Fenomen haline gelen ve sokaklarda duvarları sözleriyle süsleyen dizi Ay Yapım imzasını taşıyor. Her ne kadar suç ve suçu övüyor dense de ve sık sık RTÜK tarafından cezalandırılsa da dizi hiç şüphesiz en çok seyredilen yapımların başında geliyor. Özellikle genç kitlenin hayran olduğu dizinin geçtiğimiz sezonunda dizide rol alan ve Karakuzular’ın liderlerinden olan ve Yamaç ve Koçovalılar’a zor zamanlar yaşatan karakterlerinden Mahsun diziye geri dönüyor.  İşte haberin detayları!

Çukur’da Kıyamet Kopacak!

Show Tv’nin Pazartesi akşamlarının en çok seyredilen dizi Çukur başladığı günden itibaren reytinglerde başı çekiyor. Sokak, mafya, suç gibi konuları ele alan dizinin başrolünde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Necip Memili gibi oyuncuların rol aldığı dizinin 2. Sezonunda Koçovalılar ile Karakuzular arasında yaşananlar konu edinilmişti. Çukur’u Koçovalılar’dan alan Karakuzular’ın liderlerinden Mahsun (Berkay Ateş) dizide seyircinin en çok sevdiği karakterlerden biri haline gelmişti.

Dizinin 2. Sezon finaliyle birlikte diziye veda eden ve seyirciyi üzen Berkay Ateş seyirciye büyük bir sürpriz yaşattı. Senaryo gereği diziye geri döneceği açıklanan ve dizinin yayınlanan 3. Sezon 14. Bölüm fragmanında da yer alan Berkay Ateş Mahsun karakteriyle Çukur’a geri dönüyor. Bu gelişmeyle inanılmaz heyecanlanan Çukur hayranları sosyal medyada bu olayı adeta bayram gibi kutlamaya başladı.

Mahsun Çukur’da!

Birkaç gündür sosyal medyada sıklıkla dile getirilen Mahsun Çukur’a geri dönüyor söylentilerinin doğru olduğu ve Mahsun karakterine hayat veren Berkay ateş’in Çukur’a geri döndüğü ve gelecek bölümden itibaren dizide rol alarak bölümlerdeki tansiyonu artıracağı ve dizinin sezon sonuna kadar Çukur’da yer alacağı açıklandı. Dizinin 23 Aralık pazartesi akşamı yayınlanacak bölümünde de yer alacak Mahsun karakterinin dizide Koçovalılar’a yardım edeceği ve Yamaç’la dost olacağı söylentileri dolanmaya başladı. Hatta Yamaç’ı son zamanlarda ölümlerden kurtaran gizemli kişinin Mahsun olduğu bu söylentiler arasında yerini aldı.

Çukur 3. Sezon 14. Bölümde Neler Olacak?

Çukur’un 23 Aralık Pazartesi akşamı yayınlanacak bölümünde Karaca’nın Azer’e “ben asla Koçovalı olduğumu unutmayacağım” sözleri dikkat çekiyor. Pazartesi akşamı bol çatışmalı ve kavgalı bir bölüm seyirciyi beklerken Yamaç kendisini kurtaran kişiyi karşısında görünce şoke oluyor. Ayrıca Azer’in saldırısıyla vurulan Cumali yaşam savaşı verirken Çukur, Cumali’den gelecek iyi haberi beklemeye koyuluyor. Cumali’nin yaralanması olayına tepkisiz kalmayan Yamaç ve Selim Azer’e saldıracakken beklenmedik bir şekilde karşılarında Karaca’yı buluyorlar.

22-12-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar