Çukur'da şok ayrılık!

Çukur'da şok ayrılık!
Ekranların son dönemlerde en çok izlenen dizisi olan Çukur yeni sezona da bomba gibi giriyor. Fenomen dizi Çukur'da yaşanan ayrılık ise dizinin hayranlarını üzecek!

Show Tv'de yayınlanan Ay Yapım imzalı fenomen dizi Çukur 4. Sezonuyla seyirciyle buluşuyor. Ekranların en uzun soluklu dizilerinden biri olan Çukur, yeni sezonda da kendinden söz ettirmeye devam ediyor. Fanatik Çukur hayranlarının dört gözle beklediği Çukur yeni sezon bölümlerinde şok bir ayrılık yaşanacak. Diziye sonradan dahil olan fakat kısa sürede izleyici tarafından benimsenen Emir karakterini canlandıran Uğur Aslan yeni sezonda diziye veda eden isimlerden oldu.

Çukur'a erken veda

Aras Bulut İğnemli'nin başrolde olduğu ve birçok karakterle hem sosyal medyada hem de dizi dünyasında çok konuşulan Çukur dizisi oldukça başarılı bir şekilde yoluna devam ediyor. Çukur seyircisinin merakla beklediği 4. Sezon başladı ve ilk bölümde diziye konuk oyuncu olarak katılarak Emir karakterini canlandıran Uğur Aslan'ın ayrılığı gündeme geldi. Çukur dizisinin resmi twitter hesabından da Emir karakterine veda edildi. Yapılan bu sosyal medya paylaşımını gören Çukur izleyicileri dizinin sevilen karakterlerinden olan Emir'in gidişinin çok erken olduğunu ifade etti.

Yeni sezonun ilk bölümünde neler oldu?

Sevilen oyuncu Uğur Aslan, Çukur dizisinde 4 bölüm yer aldı. Yeni sezonun ilk bölümünde diziye veda eden Aslan, Koçovalılar üzerinde etkili olan bir karakteri canlandırıyordu. Emir karakterinin Çukur'a vedası ölüm sahnesiyle oldu. Çukur dizisi 94. Bölümüyle yeni sezona başladı. Yeni sezonun ilk bölümü 7 Eylül pazartesi günü yayınlandı. Çukur 94. Bölümde Emir'in Erdenetler hakkında yaptığı haber Aras Bulut İğnemli'nin canlandırdığı Yamaç'la Erdenetleri karşı karşıya getiriyor. Heyacan dolu sahnelerle tüm dengelerin değişeceği sinyalinin verildiği 94. Bölüm sonunda Emir'in ölmesi diziye renk kattığı düşünülen bir karakterin vedası olarak Çukur seyircilerini üzdü.

Elveda Emir!

Çukur'a konuk oyuncu olarak dahil olan ve sevilen bir karakteri canlandıran Uğur Aslan yeni sezonda diziye veda eden isim oldu. Başarılı oyuncu Aslan'a Çukur'un vedası sosyal medyadan duyuruldu. Twitter'dan yapılan paylaşıma, "Sen doğru bildiğin yoldan hiç şaşmadın. Elveda Emir" şeklinde bir not eklendi.

08-09-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar