Çukur’da Şok Gelişme! Aliço Öldü mü? Çukur 66. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Çukur’da Şok Gelişme! Aliço Öldü mü? Çukur 66. Bölüm Fragmanı Yayınlandı
Show Tv'nin fenomen haline gelen dizisi Çukur'da neler Oluyor? Dizinin gizemli karakteri Aliço öldü mü? Tüm ayrıntılar ve daha fazlası haberimizde!

Show Tv’nin fernomen haline gelen dizisi Çukur 2. Sezonunda da seyirciyi ekranlara bağlamaya devam ediyor. Reyting rekorkmeni dizi sezon finaline sayılı bölümler kala yine çok konuşulacak bir bölümle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Dizinin 20 Mayıs pazartesi akşamı ekrana gelecek bölümünde şok bir gelişme yaşanacak. Canlıtv ve Çukur Dizisi takipçileri için Çukur 66. Bölümde neler olacağını araştırdık.

Çukur 66. Bölümde Neler Yaşanacak?

Show Tv’nin efsane haline gelen dizisi Çukur’un 66. yeni bölüm 1.fragmanı yayınlandı. Çukur 66. yeni bölümüyle 20 Mayıs 2019 Pazartesi akşamı Show TV'de olacak. Dizinin gizemli ve bir o kadar da sevilen karakteri Aliço diziden ayrılıyor mu? Seyirciler için şok olan bu gelişme eğer doğru ise Çukur’da Aliço dönemi bitmiş olacak. Peki Çukur 66. Bölümde Aliço ölüyor mü? Aliço’nun peşindeki adam kim? Çukur'un bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Çukur’da Şok Gelişme!

Çukur'un 13 Mayıs'ta ekrana gelen bölümünde Uluç'un gerçek yüzünü öğrenen Koçovalılar, onu kullanarak Yücel'e ulaşmaya çalıştılar. Final sahnesinde kendisine tuzak kurulan Yücel, Koçovalıları oyuna getirerek hem Uluç'u öldürdü hem de Aliço'yu kaçırdı ve bunu duyan Yamaç çılgına döndü. Aliço'nun kaçırıldığını öğrenen Yamaç kendini hastanelik ediyor. Peki Yücel Aliço'yu öldürecek mi? Aliço'nun peşindeki gizemli adam kim ve Aliço’yu neden takip ediyorlar?

Aliço Kim?

Çukur’un sevilen ve gizemli karakteri Aliço'nun eski bir asker olduğu biliniyor. Aliço askerken yaşadığı bir olaydan sonra tramva geçiriyor ve bu hale geliyor. Son bölümlerde Çukur’da bilinmeyen kişiler Aliço'yu arıyorlar. Aliço'yu bulmak için kurulan sistem ve peşindekilerin istihbaratçı veya ordudan olduğu tahmin ediliyor. Bu arada Aliço'nun gerçek adı ortaya çıkıyor. Aliço'nun gerçek isminin Ali Çoban olduğu geçtiğimiz bölümlerde ortaya çıkmıştı.

Çukur Son Bölümde Neler Yaşandı?

İdris Koçovalı'nın, "Takip edin beni!" emriyle tüm Koçovalıların harekete geçtiği fragmanda Azer Timsah'tan, Yamaç ve Koçovalılar hakkında bilgi topluyor. Azer'in, Yücel'le anlaşması ise büyük savaşın başlayacağının sinyallerini veriyor. Aksiyonun giderek tırmandığı Çukur’da çatışmanın ortasında patlayan silah, "Namlunun ucundaki isim kim?" sorusunu akla getirirken Uluç'un, Koçovalılar tarafından alıkonulduğu görülüyor. Yamaç'ın, "Yerini öğrenmek istemiyorum, kendisini istiyorum!" sözleri dikkat çekerken, gelen siyah zarf gerilimi yükseltiyor. Azer ve Yamaç'ın bir futbol maçında karşı karşıya geldiği görülürken, Yamaç'ın "Sen bizim düşmanımız değilsin ama düşmanımız olmak istiyorsan birimizden biri kanar. Ama emin ol, o ben olmam!" sözleri dizinin heyecan dolu yeni bölümünden ipuçları veriyor.

18-05-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler