Çukurdere dizisi ne zaman başlıyor?

Çukurdere dizisi ne zaman başlıyor?
Fox TV ekranlarında reyting rüzgarları estirmeye hazırlanan Çukurdere dizisi ne zaman başlıyor? Çukurdere oyuncuları ve konusu nedir? Çukurdere tanıtım fragmanı yayınlandı mı? İşte yeni dizi Çukurdere ile ilgili detaylar...

Fox TV ekranlarının büyük merakla beklenen dizisi Çukurdere ne zaman başlıyor? Dizinin ne zaman başlayacağı merak edilirken dizi setinden kötü bir haber geldi. Pastel Film'in yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda ise Hamdi Alkan oturuyor. Çukurdere dizisi konusu nedir? Çukurdere dizisi oyuncular kimler? İşte detaylar..

Çukurdere dizisi ne zaman başlıyor?

Güçlü kadrosu ile karşımıza çıkmaya hazırlanan dizinin henüz tanıtım fragmanı falan yayınlanmadı. Tanıtım fragmanın bile yayınlanmadığı dizi izleyici üzerinde büyük heyecan uyandırdı. Fox TV ekranlarının en uzun soluklu dizisi O Hayat Benim dizisinde birlikte emek sarfeden senarist Can Sinan ile yönetmen Hamdi Alkan bu dizi için yeniden biraraya geldi. Çukurdere dizisinin başrollerini Furkan Palalı,Su Kutlu, Ali Sürmeli ve Ahu Sungur paylaşıyor. 

Çukurdere dizisi daha başlamadan bir ayrılık haberi ile gündemi salladı. Ahu Sungur, Furkan Palalı, Su Kutlu gibi isimlerin yer aldığı dizinin kadrosunda yer alan usta oyuncu Ali Sürmeli'nin diziden ayrıldığı açıklandı. Dizinin çekimlerine önümüzdeki hafta start verilecek. Çukurdere adlı yeni dizide tam 22 karakter bulunuyor. Hepsinin ayrı ayrı başarılı oyunculukları bizlerle olacak. Dizi ile ilgili hala daha cast ve senaryo çalışmaları sürüyor. Aralık aylarına doğru hazırlıkların tamamlanıp dizinin izleyicisi ile buluşması bekleniyor. Çukurdere dizisini ilk bölümü il birlikte FOX TV CANLI İZLE adresinden kesintisiz izleyebilirsiniz. 

21-11-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler