Çukur’un Celesun’u Kubilay Aka’dan Flaş Açıklamalar!

Çukur’un Celesun’u Kubilay Aka’dan Flaş Açıklamalar!
Çukur’da Celesun karakteriyle seyircinin kalbinde taht kuran genç ve başarılı oyuncu Kubilay Aka hayatı hakkında merak edilenlere samimi cevaplar verdi. İşte detaylar!

 

 

Dizilerin yokluğunda magazin basınında ve sosyal medyada sıklıkla oyuncularla ve ünlü isimlerle yapılan söyleşiler ağırlık kazanmaya başladı. Özellikle ünlü isimlerin sosyal medya hesaplarından paylaştıkları ve sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları canlı yayınlar sıklıkla gündeme geldi ve ünlülerin takipçileri tarafından da heyecanla takip edildi ve sevdikleri isimlerle direk irtibat kurma ve merak ettiklerini öğrenme fırsatı buldular. Aynı zamanda gazeteciler de ünlü isimlerle sık sık sosyal medya üzerinden röportajlar yaptılar. Bu röportajlardan biri de geçtiğimiz gün yayınlandı. Ünlü isim Kubilay Aka ile yapılan röportaj sosyal medyada oldukça ilgi gördü. Çukur’da canlandırdığı Celsun karakteriyle gönüllerde taht kuran genç oyuncu Kubilay Aka bilinmeyenlerini ve merak edilen soruları cevapladı. İşte Kubilay Aka’nın röportajından ilgi çeken başlıklar!

Aşık Olunca Çocuklaşıyorum!

Kubilay Aka dün yapılan röportajda sevenlerine bilinmeyenlerini anlatırken oldukça samimi cevaplar verdi. Aka özellikle aşk ve aşk anlayışı konusunda açıklamalar yaparken bir kere sevmek istediğini bunu da tam olarak yapmak istediğini belirtti. Oyuncu hayatında biri olmadığını ama düzgün biri olabileceğini açıkladı. Başarılı oyuncu Kubilay Aka’nın açıklamalarından özellikle dikkat çekenler şunlar!

-          Aşık olunca çocuklaşıyorum, 5 yaşında biri oluyorum.

-          Duşun suyunu açarım, yarım saat boyunca altında sahnelerimi çalışırım.

-          Sevgilimin odasında bir obje olsam makyaj aynası olurdum. Bana baktıkça güzelleşsin.

-          Kendimi yakışıklı kategorisine koymuyorum. Eli yüzü düzgün bir adamım.

-          Yaptığım en zor şey seninle röportaj yapmaktı.

-          Benim 4-5 yıl önce bambaşka bir hayatım vardı.

Kubilay Aka Kimdir?

Başından beri Çukur’da Celesun karakteriyle yer alan ve oldukça başarılı bir performans sergileyen genç oyuncu Kubilay Aka 12 Nisan 1995 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimin ardından Eskişehir Anadolu Üniversitesi Havaalanı Yönetimi Bölümü mezundur. Genç oyuncu ilk olarak ekranlara Vatanım sensin adlı yapımla gelmiştir ve bu yapımda seyirci tarafından oldukça çok sevilmiştir. Genç oyuncu bu projenin ardından son üç sezondur Show Tv’de yayınlanan ve seyircinin çok sevdiği fenomen dizi Çukur’da rol almaktadır. Oyuncunun rol aldığı yapımlar şunlardır. Vatanım Sensin (Ali Kemal), Çukur (Celesun)

21-06-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar