Çukur’un Cumali’si Necip Memili’nin Yeni Dizisi Belli Oldu     

Çukur’un Cumali’si Necip Memili’nin Yeni Dizisi Belli Oldu     
Gold Fim tarafından FoxTv için hazırlanan Kanunsuz Topraklar Dizisine bir usta oyuncu daha katıldı. Çukur’un Cumali’si Necip Memili yeni sezonda Kanunsuz Topraklarda rol alacak.  

Televizyon ekranları yeni dizilerinin hazırlıklarını tüm hızlarıyla devam ettiriyorlar. Kanallarda reyting yamayan ya da hikayeleri biten diler final yaparken kanallar şimdiden gelecek planlaması yaparak yeni dizilerin hazırlıklarına başladılar. Fox Tv’de bu kanallardan biri ve kanal yeni bir iddialı dizinin hazırlıklarını Gold Film aracılığıyla sürdürüyor. Başrollerinde Uğur Güneş ve Esra Bilgiç’in rol alacağı dizinin castı tüm hızıyla tamamlanmaya çalışılıyor. Ünlü yönetmen Faruk Teber’in yönetmen koltuğunda oturacağı Kanunsuz Topraklar için hızlı bir hazırlık sürecinin ardından dizinin çok yakında yayına girmesi için çalışmalar devam ediyor. Diziye son olarak ise Çukur’un başarılı oyuncusu Cumali Karakterini canlandıran Necip Memili de dahil oldu.

Kanunsuz Topraklar Fox Tv’de

Gold Film tarafından FoxTv için hazırlıkları sürdürülen ve yaz sezonunda ekrana gelmesi beklenen Kanunsuz Topraklar Dizisi için hazırlıklar son hızıyla devam ediyor. Cast çalışmaları devam eden dizinin kadrosuna daha önce Uğur Güneş, Esra Bilgiç ve İlker Aksun dahil olmuştu. Şimdi ise dizinin kadrosuna bomba bir isim daha dahil oldu. Çukur dizisinde rol alan ve Cumali karakterini canlandıran başarılı oyuncu Necip Memili Kanunsuz Topraklar dizisiyle el sıkıştı. Dizinin Töre, aşk ve intikam üçgeninde ele alınması bekleniyor. Türk seyircisi için artık bir klasik konu haline gelen ve iyi yazıldığı ve çekildiği zaman mutlaka reyting alan bu üçleme bir kez de Kanunsuz Topraklarda hayat bulacak gibi görünüyor.

Necip Memili Kimdir?

FoxTv ekranlarında yayınlanacak Kanunsuz Topraklar Dizisinde rol alması kesinleşen oyunculardan biri olan usta oyuncu Necip Memili 27 Mayıs 1980 yılında Adana’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Oyunculuk Bölümünden mezun olmuştur. Bu güne kadar pek çok yapımda rol alan Necip Memili halen Çukur’da rol almaktadır. Usta oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları ise şunlardır.

·         Beşinci Boyut

·         Selena

·         Arka Sokaklar

·         Hakkını Helal Et

·         Bez Bebek

·         Pusat

·         Yaprak Dökümü

·         Gece Gündüz

·         Hanımın Çiftliği

·         Yalan Dünya

·         Ulan İstanbul

·         Muhteşem

·         Yüzyıl

27-04-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar