Kağıt Ev’in Cemre'si Helin Kandemir Diziyi ve Karakterini Anlattı

Kağıt Ev’in Cemre'si Helin Kandemir Diziyi ve Karakterini Anlattı
Star Tv ekranlarında yeni başlayan Kağıt Ev dizisinin genç oyuncusu Helin Kandemir diziyi ve canlandırdığı Cemre karakterini anlattı.

Star Tv ekranlarında geçen hafta pazartesi akşamı ilk bölümüyle ekrana gelen ve bu hafta ikinci bölümü yayınlanan O3Medya yapımı Kağıt Ev kanalın iddialı dizilerinden biri olacak gibi görünüyor. Kanalın yaz sezonunda yayınlanacak dizisi Kağıt Ev oyuncu kadrosunda da iddialı isimleri barındırıyor. Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu, Tuvana Türkay, Can Nergis ve Koldaş’ın oyuncu kadrosunda yer aldığı dizide Cemre karakterini canlandıran Helin Kandemir ise diziye damga vuran ve dizinin ana hikayesine yön veren oyunculardan biri olan Helin Kandemir Kağıt Ev dizisini ve canlandırdığı Cemre karakterini anlattı. İşte Helin Kandemir ve canlandırdığı Cemre karakteri.

Kağıt Ev Cemre Kimdir?

Star Tv ekranlarında yeni başlayan ve bu akşam 2. Bölümüyle ekrana gelen Kağıt Ev dizisinin genç oyuncusu Helin Kandemir’in canlandırdığı Cemre karakteri diziye damgasını vuran karakterlerden biri. Helin Kandemir Cemre’yi anlatırken “İlk okuduğum anda hissettiğim diri heyecanı ve tutkuyu her sahnenin başında yaşamaya devam ediyorum. Ayrıca bu tutkuyu ekip arkadaşlarımla paylaşmak da bir o kadar güzel. Cemre bir oyuncu için yaşaması çok keyifli ve öğretici izleyici içinse seyir zevki çok yüksek bir karakter. Aldığı ve alacağı kararlara tanık olup onunla seyirci arasında köprü kuruyor olmak bana her sahnede yeni bir şey öğretiyor. Bu yüzden Kağıt Ev şimdiden kariyerimin iyi ki tarafında” ifadelerini kullandı. Ayrıca oyuncu “cemre, fırtına ailesinin 16 yaşındaki ortanca çocukları. Gözü kara, ailesine düşkün ve hayatla olan mücadelesini sert veren bir genç kız. Sahip olduğu mental rahatsızlık ve bir yanlış anlaşılma durumu üzerine bir suç işliyor. Fırtına ailesinin hayatı buna bağlı olarak tamamen değişiyor. Hikaye içerisindeki hiçbir karakterin olmadığı gibi Cemre de tamamen iyi ya da tamamen kötü değil” ifadelerini kullandı.

Farklı Karakterleri Oynamayı Seviyorum

Genç oyuncu Helin Kandemir ayrıca şu ana kadar rol aldığı karakterlerle ilgili konuşurken de farklı karakterleri oynamayı sevdiğini belirtiyor. Helin Kandemir “çok küçük yaşlardan beri okuduğum senaryolar üzerinde yeni hayatlarla tanışma fırsatı yakalıyorum. Oynadığım her karakter her hikaye hayatımın bambaşka bir tarafında. Yaptığım işin en çok tanıma ve anlama üzerine kurulu tarafını seviyorum. Proje seçerken popüler olanın değil farklı olanın üzerinde devam eden hikayeleri ön planda tutuyorum” ifadelerini kullandı.

26-04-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar