Çukur'un final tarihi belli oldu!

Çukur'un final tarihi belli  oldu!
Show TV ekranlarının izlenme rekorları kıran dizisi Çukur'un final tarihi belli oldu. Reyting rekortmeni dizi ne zaman sezon finali yapacak? Çukur'un 2. sezonunda hangi oyuncular yer alacak. İşte Çukur final tarihi..

Aras Bulut İynemli ve Dilan Deniz Çiçek'in başrollerini paylaştığı dizi Çukur yeni sezona bomba gibi bir giriş yapmıştı. Hayran kitlesini günden güne büyüten dizi Pazartesi günleri izlenme rekorları kırdı. Ve beklenen haber geldi. Çukur dizisinin sezon finali tarihi belli oldu. İşte o tarih..

Pazartesi akşamları Star TV'nin Söz dizisi ile büyük rekabete giren dizi Çukur hayranlarına kötü haber. İlk bölümden bu yana büyük merak ve heyecanla izlenen dizi Çukur'un sezon finali tarihi belli oldu. Dizinin uzun bir maratonun ardından sezon finali yapacak olması hayranlarını üzdü. Aras Bulut İyinemli, Dilan Çiçek Deniz, Rıza Kocaoğlu, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Ercan Kesal, Nebil Sayın, Kubilay Aka ve Perihan Savaş’ın kadrosunda yer aldığı dizi çok kısa süre içerisinde reytinglerde büyük başarı göstermişti. Dizinin sezon finali tarihini ise başrol oyuncularından İdris Baba yani Ercan Kesal duyurdu. Peki Çukur ne zaman sezon finali yapacak? Çukur'un final tarihi ne zaman? Yamaç, ikinci sezonda olacak mı?

Çukur'un final tarihi belli  oldu!

Usta oyuncu Ercan Kesal, kendi sosyal  medya hesabından yaptığı açıklama ile Çukur dizisinin final tarihini açıkladı. İdris Baba'nın yaptığı açıklamada göre Çukur dizisinin Nisan ayında sezon final yapacağını ifade etti. Ve yeni sezonda kendisinin de rol almaya devam edeceğini söyledi. Çukur dizisinin yeni bölümleri Show Tv canli izle adresinden kesintisiz olarak izleyebilirsiniz. Tüm kanalların canlı yayınlarına canlitv adresinden ulaşabilirsiniz. Canli Show TV izle. İnternetten canli tv izle..

 

26-02-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar