28 Şubat 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları

28 Şubat 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları
28 Şubat 2018 çarşamba günü reytingleri açıklandı mı? Reyting listelerinde en çok hangi dizi izlendi? Dün en çok hangi ana haber bülteni izlendi? Sen Anlat Karadeniz reytinglerde Diriliş Ertuğrul'u geçti mi? İşte ayrıntılar.

28 şubat çarşamba reytingleri belli olmak üzere. Diriliş Ertuğrul, Sen Anlat Karadeniz, Güldür Güldür Show gibi iddialı dizi ve programların yayınlandığı günde reyting listelerinde kim birinci sırada yer aldı? Reyting sonuçlarına damgasını vuran TRT1'in başarılı dizisi Diriliş Ertuğrul'u ATV'nin Karadeniz dizisi 'Sen Anlat Karadeniz' yerinden etti. TOTAL sonuçlarında birinci sırada görmeye alıştığımız 'Diriliş Ertuğrul' dizisinin artık dişli bir rakibi var. Geçtiğimiz hafta reyting listelerinde birinci sırada yer alan 'Sen Anlat Karadeniz' dizisi başarısını bu hafta sürdürmeye devam edebildi mi? TOTAL ve AB reyting sonuçlarında hangi yapım birinci sırada yer aldı?

28 Şubat Çarşamba 2018 reyting sonuçları

Merakla beklenen 28 Şubat 2018 çarşamba reyting sonuçları belli oldu. Dirilil Ertuğrul dizisi bir aydır kaptırdığı birinciliği bu haftada Sen Anlat Karadeniz dizisinden alamadı.

  • 1 SEN ANLAT KARADENIZ
  • 2 DIRILIS ERTUGRUL
  • 3 SEN ANLAT KARADENIZ (OZET)
  • 4 DIRILIS ERTUGRUL (OZET)
  • 5 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER
  • 6 BORU STAR TV

TOTAL, AB, ABC+ reyting sonuçlarını görmek için TIKLAYIN Geçtiğimiz hafta TOTAL grubunda hangi yapım ne kadar reyting aldı ona göz atalım.

21 Şubat Çarşamba 2018 reytingleri

21 şubat Çarşamba gününe ATV'nin yeni dizisi 'Sen Anlat Karadeniz' damgasını vurdu. Çarşamba gününün lideri 'Diriliş Ertuğrul'u zirveden indirmeyi başaran dizi bu başarısını sürdürebilir mi tartışılır. Sosyal medyanın da gündemine damgasını vuran dizi tüm platformlarda en çok konuşulan dizi olmayı başardı. Hatta bir çok anket sitelerine "reytinglerde birinci olur/olmaz" oylamaları bile yapılıyor. TOTAL grubunda birinci sırada  21,38 reyting puanı alarak birinci sırada 'Sen Anlat Karadeniz' dizisi yer aldı. Hemen ardından reytinglerde birinci sırada görmeye alıştığımız 'Diriliş Ertuğrul' 14,47 reyting alarak ikinci sırada yer aldı.

01-03-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar