Çukur'un Mahsun'u Berkay Ateş diziden ayrıldı mı?

Çukur'un Mahsun'u Berkay Ateş diziden ayrıldı mı?
Çukur dizisinde Mahsun karakterine hayat veren Berkay Ateş'in diziden ayrılacağı iddia edildi. İddialar doğru mu, Berkay Ateş diziden ayrılacak mı? İşte detaylar...

Son dönemin en başarılı yapımlarından biri olarak adından sık sık bahsettiren Show TV ekranlarının sevilen dizisi Çukur'da ayrılıklar peşpeşe gelecek. Başrollerini Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'nin paylaştığı diziye geçtiğimiz hafta 'Çeto' karakterine hayat veren başarılı oyuncu Erkan Avcı veda etmişti.

Dizinin bu hafta yayınlanan yeni bölümünde Dilan Çiçek Deniz'in hayat verdiği Sena karakteri senaryo gereği ölerek diziden ayrılışına tanıklık edeceğiz. Peki Mahsun karakterine hayat veren Berkay Ateş'in Çukur'daki görev devam edecek mi?

Berkay Ateş Çukur'dan ayrılıyor mu?

Dizide rol alan diğer karakterlere nazaran daha pasif durumda kalan Sena karakteri artık peki bir fonksiyonu kalmadığından dolayı senaryo gereği ölerek diziden çıkarıldı.

Sena'nın durumunda olan bir diğer karakter ise Berkay Ateş'in hayat verdiği Mahsun karakteri. Bilindiği üzere Mahsun, Çeto'nun yalanlarından dolayı babasını öldürmüş, yaptıklarının pişmanlığı ve Çeto'ya olan güveninin yıkılmasının ardından, Çeto'yu vurarak öldürmüştü.

Mahsun'un tek zaafı olan Sena, Karakuzular'ın ailesine  zarar vermemesi için mecburen Mahsun'un teklifini kabul etmiş ve herşeyi arkasında bırakarak Mahsun ile birlikte gitmişti.

Sena'nın ölümü ve Karakuzular'ın bitişiyle birlikte Çukur'da bir etkisi olmayacak Mahsun karakteri hakkında diziden ayrılacak iddiaları da bu durumda güçleniyor.

Şimdilik yapım şirketi tarafından resmi bir açıklama yapılmadığı için Berkay Ateş'in dizideki akıbeti hakkında net bir söylem olmamakta, konuyla ilgili gelişmeleri siz değerli ziyaretçilerimize en kısa sürede aktaracağız.

Çukur yeni bölümde neler olacak?

Geçtiğimiz haftalarda beyfendinin kurduğu oyun sonucunda Çeto, Mahsun'un öldürüldüğünü zannetmiş ve Koçovalılara eşzamanlı saldırılar düzenlemiş, bu saldırılar sonucunda tüm arkadaşlarını kaybetmişti. Yamaç, Cumali, Saadettin ve Selim tarafından köşeye sıkıştırıldığı sahnede Mahsun ortaya çıkmış, herkes Çeto'yu kurtarmasını beklerken, vurarak öldürmüş ve Koçovalılar'a zarar vermeden olay yerinden ayrılmıştı.

Bir sonraki sahnede Mahsun'un bu davranışının Sena'dan dolayı olduğu anlaşılmış ve Sena'yla yaptığı anlaşma sonucu onunla birlikte yeni bir hayata başlamak üzere Çukur'u terketmişti. Çok geçmeden Sena'nın kaçırıldığından haberdar olan Yamaç, Sena'yı bulmak için çabalarken, Sena hala yüzü gösterilmeyen beyfendi karakteri tarafından öldürülür.

Beyfendi tarafından öldürülen Sena'nın ölümü Çukur'u yasa boğarken, yaşananların ardından psikolojisi bozulan Yamaç, Sena'nın ölümünü zor da olsa kabullenecek ve eşinin intikamı almak üzere kendisini yeni bir savaşın içerisinde bulacaktır.

08-04-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar