Diriliş Ertuğrul’da Ayrılık

Diriliş Ertuğrul’da Ayrılık
TRT1'nin fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul'da hiç beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Acaba sevilen dizi Ertuğrul’dan hangi oyuncu ayrıldı?

Final tarihi yaklaştıkça tempoyu artıran Diriliş Ertuğrul'da hiç beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Acaba sevilen dizi Ertuğrul’dan hangi oyuncu ayrıldı? Medyadaki gözünüz kulağınız Canlı Tv olarak dizi sektöründeki gelişmeleri size anlık duyurmak istiyoruz. Şimdi detaylar.

Diriliş Ertuğrul’da Ayrılık

Diriliş Ertuğrul 143. bölümüyle yine ortalığı kasıp kavuracak. Açıklanan final tarihine az bir süre kalmasına rağmen savaş sahneleriyle dikkat çekmeyi başaran Diriliş Ertuğrul’un 143. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmana göre bu hafta Diriliş Ertuğrul'da beklenmedik bir ayrılık yaşanacak. Son zamanların gözde oyuncusu Uğur Karabulut, hayat verdiği Uranus karakterinin öldürülmesi üzerine keyifle oynadığı diziye veda edecek. Yine bir TRT dizisi olan Mehmetçik Kutül Amare'de Niyazi rolüyle gönüllerde taht kuran Uğur Karabulut, sezon başında 129. Bölümde Diriliş Ertuğrul’a transfer olmuştu. “Ben komutan Uranos! İmparatorumuzun emriyle bundan böyle Lefke Kalesi’nin yeni komutanı benim! Ben buraya şövalye eğitmeye ve altın saymaya değil intikam almaya ve savaşmaya geldim” diyerek diziye dahil olan Uğur karabulut, senaryo gereği diziden ayrılacak.

Yayınlanan fragmana göre Ertuğrul Bey, kendini Dragos olarak tanıtan Uranos'u idam ettirmekten çekinmeyecek. "Kanımızla ve terimizle aldığımız Söğüt'ü ne hainlere ne de zalimlere asla bırakmayacağız" sözüyle yanan yüreklere su serpen Ertuğrul Bey, düşmanlarını birer birer öldürüyor. Ertuğrul Bey’in son kurbanı kendini Dragos olarak tanıtan Uranos hayata veda ediyor.

Dizinin sosyal medya hesabı Instagram'dan oyuncuya teşekkür edilerek "Sezon başından itibaren canlandırdığı Uranus karakteriyle dizimizde yer alan değerli oyuncumuz Uğur Karabulut'a emekleri için teşekkür eder, sanat hayatında başarılar dileriz." denildi.

Diriliş Ertuğrul Son Bölümde Neler Oldu?

142. Bölümde yaralı halde Ertuğrul Bey’in eline düşen Alıncak, acaba Ertuğrul Bey’in zorlamasıyla bilgi sızdıracak mı? Obada Sırma görevini yaparken Hafsa’yı içten içe işliyor. Bu işleme sonucu Bamsı’nın ailesinde Kayı Obasından ayrılma fikri iyice tartışılmaya başlandı. Seyirci dizinin komedi tarafını da dolduran Bamsı’nın Kayı Boyu’ndan ayrılacak olmasına bakalım nasıl tahammül edecek? Ertuğrul Bey, artık Albastı’nın kim olduğunu öğrenmeye çok yakındır. Alıncak yeteri kadar konuşacak mı, göreceğiz. Lakin Dragos’un gerçek kimliği dizideki şifreleri çözmeye yetecek

Uğur Karabulut kimdir?

1983 doğumlu sanatçı, Müjdat Gezen Sanat Merkezi mezunudur. Televizyon dünyasıyla ilk tanışması reklamlar sayesinde gerçekleşti. Oynadığı pek çok reklamdan sonra ilk oyunculuğa 2008 yılında Vurgun ile adım attı. Şüphe, Hayat Devam Ediyor ve Emir'in Yolu gibi pek çok dizide rol aldı.

Mehmetçi Kutlu Zafer - 2018
Lise Devriyesi – 2017
Hayat Şarkısı – 2016 
Her Sevda Bir Veda – 2014 
Yedi Güzel Adam – Süleyman – 2014
Vurgun - 2008
Şüphe
Emir'in Yolu

07-04-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar