Gazapizm uyuşturucu madde ile yakalandı!

Gazapizm uyuşturucu madde ile yakalandı!
Rapçi Gazapizm uyuşturucu madde ile yakalandı! Çukur'da “Heyecanı yok” şarkısını seslendiren 'Gazapizm' lakaplı Anıl Murat Acar kokainle yakalandı.

Şok! Şok!Şok! Rapçi Gazapizm uyuşturucu madde ile yakalandı! Son zamanların fenomen televizyon dizisi Çukur'da “Heyecanı yok” şarkısını seslendiren 'Gazapizm' lakaplı Anıl Murat Acar kokainle yakalandı. Ünlü rapçi Gazapizm hakkında ne işlem yapıldı? Gazapizm lakaplı Anıl Murat Acar kimdir? Şimdi detaylar…

Gazapizm uyuşturucu ile yakalandı

Her şey Çeşme’de narkotik polisinin denetim yapmasıyla başladı. 10. Alaçatı Ot Festivali kapsamında denetimlerini sıklaştıran İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Alaçatı'da bir kulüp önünde şüpheli hareketlerde bulunan aracı durdurduklarında gözlerine inanamadılar. Şüpheli araçta ünlü rapçi Gazapizm vardı. Hemen araçtan indirilen Acar'ın üzerinde yapılan aramada 0,73 gram kokain maddesi bulundu. Olayın ardından polis merkezine götürülen Anıl Murat Acar, işlemlerin tamamlanmasının ardından savcılık tarafından serbest bırakıldı.

Geçtiğimiz aylarda yılın şarkısı ve yılın kendini gösteren sanatçısı ödülünü kazanan Gazapizm bir konser için Çeşme’ye gelmişti. Üzerinde uyuşturucu madde Kokainle yakalanan ve Çeşme Emniyetine götürülen Acar, hakkında işlem yapıldıktan sonra serbest bırakıldı

Gazapizm Anıl Murat Acar kimdir?

Gazapizm adıyla bilinen Anıl Murat Acar bir Gakkoştur, yani Elazığlıdır. 1988 Elazığ’da doğan sanatçı, henüz 9 yaşında iken ailesiyle birlikte İzmir’e yerleşti. Lisede tanıştığı rapçiler Engin Erel (Gardiyan) ve Aykut Şahin (Sivo) ile birlikte hiphop kültürüne ilgi duymaya başladı ve 2003 senesinde ilk rap şarkısını yazdı. Maddi imkansızlıklar nedeniyle kendi evinde deneme kayıtları alan Gazapizm, 2004 yılında Gardiyan ve Sivo ile birlikte YMF (Yalı Mcs Family) çatısını kurdu. Ardından ilk albüm çalışması olan "Az Kaldı" isimli mixtape albümünü çıkarttı. Gazapizm, 2008 senesinde yeniden Gardiyan ile birlikte 2. ortak albümü olan "Kan Değil Katran" isimli albümünü internette paylaştı. Bu albümle tanınan Gazapizm, İzmir, İstanbul, Antalya, Isparta ve Bursa’da konserler vermeye başladı. 2008 senesinde Gardiyan ve Sivo ile kaydettikleri Tehlikeli isimli demo parça Fuat Ergin’in ilgisini çekti ve hemen ardından KALBÜM isimli albümle piyasada yerini aldı.

Gazapizm lakabını alan Anıl Murat, 2009 yılında psikolojik sorunlar yaşamaya başladı. Klinik Majör Depresyon teşhisi konulan sanatçı, tedavi görmeye başladı. Kendisini şarkılar yazmaya adayan Anıl Acar, adını hastalığından alan Majör Depresyon albümünü satışa sundu ve tam anlamıyla patlama yaptı. Albüm, beklenen rakamların çok üstünde sattı.

Rap dünyasında büyük bir üne kavuşan Gazapizm, aynı zamanda pek çok şarkıcıyla düetler yapmasıyla da tanınıyor. Kimlerle mi düet yaptı? Hemen söyleyelim, Show Tv yapımı Çukur Dizisi için ünlü şarkıcı Cem Adrian ile birlikte yaptığı ‘Kalbim Çukurda’ isimli şarkının yanı sıra Sivo, Zorba, Fuat Ergin, Rapangels, Kadıköy Acil, Sansar Salvo, Narkoz, Sayedar, Despo ve Talking Gunz gibi isimlerle düetler yaptı.

Başrollerini, Aras Bulut İynemli, Ercan Kesal, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkal ve Dilan Çiçek Deniz’in paylaştığı Çukur Dizisinin de müziği olan Heyecanı Yok şarkısı YouTube’da şimdiye kadar 150 milyon kez dinlendi. 45. Pantene Altın Kelebek Ödüllerinde ‘Heyecanı Yok’ şarkısıyla Anıl Murat, “En İyi Şarkı Ödülü”nü kazandı.

Artık ünü Türkiye dışına taşan Anıl Murat Acar, 170 milyon kez tıklanan şarkısıyla iyi bir çıkış yakaladı. Canlı Tv olarak kendisine acil şifalar dilerken bir an önce sahnelerde güzel çalışmalarda görmek istediğimizi belirtiriz.

09-04-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar