Cunning Single Lady Dizisinin Türkiye Uyarlamasının Çekimleri Başladı

Cunning Single Lady Dizisinin Türkiye Uyarlamasının Çekimleri Başladı
Yaz sezonu dizileri sete inmeye başladılar. Tüm hazırlıkları biten diziler içinde Fox Tv ekranlarında yayınlanacak Cunning Single Lady uyarlaması dizide çekimlere başladı.

Televizyon kanallarında yaz sezonunda ekrana gelecek dizilerin çekimlerine başlandı. Bazı dizilerin tanıtımları yayınlanmaya başlarken yayın tarihleri de belli oldu. Bu yaz her zaman ki gibi yine birbirinden eğlenceli ve keyifli yazlık diziler seyirciyi ekran başına çekecek gibi görünüyor. Çoğunluğu romantik komedi türünde olan diziler seyirciyle buluşacağı günü sabırsızlıkla beklerken çekimler için sete inmeye de başladılar. Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve Güney Kore’de 2014 yılında yayınlanan Cunning Single Lady adlı diziden uyarlanan yazlık dizi de son hazırlıklarını tamamlayarak sete indi ve çekimlere başladı. Dün itibariyle çekimlere başlayan dizinin yayın tarihi henüz belli olmamakla beraber dizinin Haziran ayında yayına girmesi ve seyirciyle buluşması bekleniyor.

Adı Henüz Belli Değil

Güney Kore’de 2014 yılında ekrana gelen ve seyirci tarafından çok sevilen ve reyting rekorları kıran romantik komedi dizisi Cunning Single Lady’den uyarlanan ve Fox Tv ekranlarında yaz sezonunda ekrana gelecek olan dizinin adı henüz belli olmadı. Adı henüz belli olmamasına rağmen tüm hazırlıkları biten ve sete inerek çekimlerine başlanılan dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden yetenekli genç oyuncular yer alıyor. Başrollerinde Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük, Melisa Döngel, Mehmet Korhan Fırat, Ceren Koç, Günay Karacaoğlu ve Sevda Baş’ın yer aldığı dizi seyirci tarafından merakla bekleniyor. Haziran ayı içinde ekrana gelmesi beklenen dizinin yaz aylarında hazırlanan diziler arasında iddialı olduğu ifade ediliyor.

Cunning Single Lady Uyarlamasının Konusu Ne?

Fox Tv ekranlarında yayınlanacak ve başrollerinde Burcu Özberk ve Burak Yörük’ün rol aldığı Cunning Single Lady adlı Güney Kore yapımı dizinin Türkiye uyarlamasının konusu ise oldukça eğlenceli. Garsonluk yapan Leyla yaşam standardının değişmesi için geçmişte mühendis Ozan’la bir mantık evliliği yapmış ve ancak büyük sıkıntılar çektiği bu mantık evliliğini sonlandırmak zorunda kalmıştı. Çift boşandıktan sonra Ozan bir yazılım şirketi kurmuş ve kendi şirketi olan bu yazılım şirketiyle oldukça zengin ve başarılı olmuştur. Leyla ise bu şirkette işe başlamıştır ve bu sefer daha önce mantık evliliği yaptığı Ozan’a aşık olmuştur. Dizinin çekimlerin ardından Haziran ayında Fox Tv'de adı belli olmuş bir şekilde seyirciyle buluşması bekleniyor.

18-05-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar