TRT’nin Yeni Dizisi Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram Veli’nin Kadın Başrol Oyuncusu Değişti

TRT’nin Yeni Dizisi Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram Veli’nin Kadın Başrol Oyuncusu Değişti
TRT 1ekranlarında yeni bir dönem dizisi başlıyor. Akın Yolculuğu Hacı Bayram Veli dizisinin kadın oyuncusu ata binme sorunu yaşadığı için başka bir oyuncuyla anlaşıldı.

Yaz sezonun gelmesiyle birlikte televizyon ekranlarında yeni diziler bir bir ekrana gelmeye hazırlanıyor. Yaz sezonunda ekrana gelecek dizilerin çoğunluğunun romantik komedi türünde olduğu görülürken bu dizilerin çoğunun Eylül yayın dönemi itibari ile sona ermesine kesin gözüyle bakılıyor. Bu sezon pek çok yapım final yaparken Eylül yayın döneminde yeni diziler seyirciyle buluşacak gibi görünüyor. Yapım şirketleri ile kanallar arasında yapılan görüşmeler sonrasında Eylül yayın dönemi için hazırlanacak diziler belirlendi. TRT 1 ekranlarında yayınlanması beklenen ve çalışmaları devam eden yeni bir dönem dizisi de bunlardan biri. Tekden Film tarafından hazırlıkları sürdürülen Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram Veli adlı dizinin hazırlıkları sürerken dizide rol alacak kadın başrol oyuncusu ile ilgili olarak şok bir gelişme yaşandı.

Almila Ada Yerine Sena Çakır

TRT 1 için hazırlıkları sürdürülen ve Tekden Film tarafından hazırlanacak dönem dizisi Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram Veli adlı dizinin hazırlıkları sürdürülüyor. Mekan ve cast çalışmaları devam eden dizinin 26 bölüm olarak planlandığı belirtilirken dizinin başrol oyuncusu olarak Burak Sevinç ismine karar verilmiş durumda. Dizide Burak Sevinç’e partnerlik yapacak kadın başrol oyuncusunun ismi ise daha önce Almila Ada olarak açıklanmıştı. Ancak yapılan son açıklamada Almila Ada yerine Sena Çakır’ın dizide Burak Sevinç’e eşlik edeceği açıklandı. Son dakikada yapılan bu değişikliğin sebebi olarak kadın başrol oyuncusunun çok iyi bir şekilde ata binmesi gerektiği belirtilirken Almila Ada’nın ata binme sıkıntısı olduğu bu sebeple ata binme konusunda sorunu bulunmayan Sena Çakır’ın dizide oynayacağı belirtildi. Almila Ada’nın at binme denemeleri sırasında sorun yaşamasının bu değişikliğe sebep olduğu belirtildi. Oyuncu kadrosunda Burak Sevinç, Sena Çakır, Sinan Albayrak, Fırat Topkorur ve Hüseyin Soyaslan’ın yer aldığı dizinin senaryosunu İsa Yıldız kaleme alırken dizinin yönetmen koltuğunda ise Kamil Aydın’ın oturacağı belirtildi.

Sena Çakır Kimdir?

TRT 1ekranlarında yayınlanacak Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram Veli adlı dizide kadın başrol oyuncusu olarak rol alacak olan genç ve güzel isim Sena Çakır 1994 yılında Balıkesir’de dünyaya gelmiştir. 2016 Miss Turkey güzellik yarışmasına katılan ve finalistler arasında yer alan Sena Çakır ilk orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlamış ve daha sonra oyunculuğa yönelmiştir. Sena Çakır şu ana kadar aşağıdaki yapımlarda rol almıştır.

·         Azim Kahramanı Ayşe

·         Deli Gönül

·         Kalk Gidelim

18-05-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar