Barbaroslar muhteşem bir kadroyla geliyor

Barbaroslar muhteşem bir kadroyla geliyor
Yeni dizi Barbaroslar muhteşem bir kadroyla geliyor. TRT1'de yayınlanacak Barbaroslar kadrosunda iddialı isimler yer alıyor. Sete çıkan Barbaroslar'da başroller oyuncuları kim?

Es Film imzalı yeni dizi Barbaroslar uzun süren hazırlık döneminin ardından sete çıktı. TRT1 için hazırlanan Barbaroslar oyuncu kadrosu ile de çok konuşulacak dizilerden biri olmaya aday. Diriliş Ertuğrul'daki Ertuğrul rolüyle bilinen Engin Altan Düzyatan bu kez Oruç Reis karakteriyle seyirci karşısına çıkıyor. Dört kardeşi canlandıracak isimlerin hepsi bir birinden güçlü oyuncular. Çekimleri başlayan Barbaroslar'da Ulaş Tuna Astepe, Yetkin Dikinciler, Caner Topçu ve Engin Altan Düzyatan'dan oluşan iddialı bir kadro olacak.

Barbaroslar başrollerde kimler var?

TRT1'de ünlü tarihi figürlerden biri olan Barbaros Hayrettin Paşa'nın hayatı ekrana gelecek. Büyük bir prodüksiyonla hazırlıkları yapılan Barbaroslar dizisi için büyük bir plato oluşturuldu. Ulaş Tuna Astepe, Yetkin Dikinciler, Caner Topçu ve Engin Altan Düzyatan'ı bir araya getiren dizinin oyuncu kadrosu da şekillendi. Yetkin Dikinciler ve Caner Topçu'nun da kadroya eklendiği duyurulurken setten gelen dörtlü fotoğraf da ilgi gördü. Barbaroslar dizisinde Yetkin Dikinciler İshak karakterini canlandıracak. Başarılı oyuncu Caner Topçu ise Oruç Reis'in (Engin Altan Düzyatan) diğer kardeşi İlyas karakteriyle ekrana gelecek. Ekranların sevilen isimlerinden olan Ulaş Tuna Astepe de diğer bir kardeş olan Hızır'la izleyici karşısında olacak.

Barbaroslar yeni sezona hazırlanıyor

ES Film Diriliş Ertuğrul gibi başarılı ve büyük prodüksiyon gerektiren yapımlara imza atıyor. Uzun bir senaryo ve hazırlık aşamasını ardından Barbaroslar dizisi için çekimlere başlandı. Barbaroslar Eylül ayında başlayacak dizi sezonunda ekrana gelmeyi planlıyor. Taylan Biraderler'in yönetmen koltuğunda oturduğu Barbaroslar için kostüm, dekor ve plato çalışmaları büyük bir titizlikle yapıldı. Büyük bir proje olan Barbaroslar dizisi hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu ile yeni sezonun en iddialı yapımlarından biri olacak. Barbaroslar'ın senaryosu ise Cüneyt Aysan, Ozan Aksungur, Oğuz Ayaz tarafından yazılıyor. Ulaş Tuna Astepe, Yetkin Dikinciler, Caner Topçu ve Engin Altan Düzyatan'ın setten paylaştığı toplu fotoğrafla dikkat çeken dizi merakla bekleniyor.

18-05-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar