Dağhan Külegeç, Tuğba Aybaş çifti Sapanca’da düğünle dünya evine girdi

Dağhan Külegeç, Tuğba Aybaş çifti Sapanca’da düğünle dünya evine girdi
Sabah saatlerinde gelini geleneksel olarak davul zurna ile gelin evinden alan genç oyuncu daha sonra düğünün yapılacağı Sapanca’daki Del Lago Luxury Otel’ine geçti.

Dağhan Külegeç kimdir? Dağhan Külegeç eşi Tuğba Aybaş ile nerede düğün yaptılar? İkili daha önce ne zaman nikahlarını kıydılar? Dağhan Külegeç en son hangi yapımda rol aldı? Düğüne kimler katıldı? Dağhan Külegeç ve Tuğba Aybaş’ın nihahı ve düğünü hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde. İşte detaylar …

Dağhan Külegeç, Tuğba Aybaş çifti Sapanca’da düğünle dünya evine girdi

Geçtiğimiz Nisan ayında nikah masasına oturan Kavak Yelleri’nin Efe’si Dağhan Külegeç bu akşam Sakarya’nın Sapanca ilçesinde aile arasında bir düğün yaptı. Son olarak Fox Tv’de yayınlanan Dokuz Oğuz dizisinde rol alan Külegeç eşi Tuğba Aybaş ile sade bir düğün ile dünya evine girdi.

Düğün nerede yapıldı?

Sabah saatlerinde gelini geleneksel olarak davul zurna ile gelin evinden alan genç oyuncu daha sonra düğünün yapılacağı Sapanca’daki Del Lago Luxury Otel’ine geçti. Dağhan Külegeç siyah damatlık, beyaz gömlek ve papyonu ile şıklığını ön plana çıkarırken eşi Tuğba Aybaş ise sade gelinliği başındaki taçı ve elindeki çeçek demeti ile düğünün yapılacağı alana girerken heyecanları ve mutlulukları yüzünden okunuyordu. Havuzlu bir alanda yapılan düğüne aile ve yakınlarının katıldığı gözlendi.

Dağgan Külegeç kimdir?

18 Ekim 1978’de  İstanbul’da oyuncu ve yazar Ayşe Erbulak ve kaligraf Rıza Külegeç’in oğludur. Ünlü tiyatrocu Altan Erbulak’ın torunu olan genç oyuncu İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi mezunudur. İlk kez 1998 yılında Baba Bana Reyting al dizisi ile kameralarla tanıştı. Daha sonra pek çok reklam, dizi ve filmlerde rol aldı. Kavak Yelleri ile tanınırlığı artan Külegeç 2023 yılında Tuğba Aybaş ile evlendi.

Filmografisi

Televizyon

1998      Baba Bana Reyting Al     Bakkal Çırağı      Yardımcı oyuncu              Show TV, 2002  Aslı ile Kerem    Barışcan Gökçe Konuk oyuncu, 2003-2004         Lise Defteri        Serhat  Yardımcı oyuncu              Kanal D, 2005-2006         Hırsız Polis          Jilet – Metin, 2007-2011           Kavak Yelleri      Efe Kaygısız        Başrol oyuncusu, 2013  Fatih      Turahan Bey, 2014-2015               Kiraz Mevsimi                Mete Uyar         FOX, 2017-2018                Yeni Gelin           Kağan Bozok      Show TV, 2020-2021       Güldür Güldür Show                Tayfur   , 2023    Dokuz Oğuz       Astsubay Başçavuş Ercan Korkut Başrol oyuncusu           FOX

İnternet

2022      Sadece Arkadaşız            Emrah   Konuk oyuncu  Exxen

11-06-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar