Ünlü oyuncu Dağhan Külegeç sessiz sakin dünya evine girdi

Ünlü oyuncu Dağhan Külegeç sessiz sakin dünya evine girdi
Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla nikah masasından fotoğraflar paylaşan ünlü oyuncu Külegeç paylaşımın altına “Resmileşti” notunu düştü.

Dağhan Külegeç kimdir? Dağhan Külegeç hangi dizi ile tanındı? Ünlü oyuncu ne zaman nişanlandı? Genç çift nikahlarını nerede kıydılar? Sosyal medya hesabından nikah resimlerini paylaşan Külegeç paylaşımın altına ne not düştü? Külegeç’in annesi gelini hakkında nişande ne demişti?Hepsi ve daha fazlası yazımızın içeriğinde.İşte detaylar...

Ünlü oyuncu Dağhan Külegeç sessiz sakin dünya evine girdi

Kavak Yelleri dizisinde Efe rolü ile hafızalara kazınan ünlü oyuncu Dağhan Külegeç geçen yıl nişanlandığı Tuğba Aytaş ile dünya evine girdi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla nikah masasından fotoğraflar paylaşan ünlü oyuncu Külegeç paylaşımın altına “Resmileşti” notunu düştü.

Instagram paylaşımına kimler tebrik mesajı bıraktı?

Dağhan Külegeç’in yaptığı evlilik ile ilgili paylaşımın altına oyuncunun takip.ileri, sevenleri ve Yasemin Kay Allen, Alper Kul, Arzu Yanardağ, Tolga Mendi ve İbrahim Kendirci gibi oyuncu arkadaşları tebrik mesajları bıraktı. Tuğba Aytaş’ın kot pantolonlu ve çiçek desenli gömlekten oluşan  kıyafeti sosyal medya kullanıcılarının oldukça ilgi çekti. İstanbul Kadıköy Evlendirme Dairesi’nde gözlerden uzak, sessiz sakin nikah töreniyle evlenen çift bu mutlu anları ınstagram üzerinden sevenleriyle paylaştılar.

Nişan geçen yıl kıyılmıştı

Genç çift geçen sene Külegeç'in annesi yazar ve oyuncu Ayşe Erbulak’ın da katıldığı bir törenle nişanlanmıştı. Nişan merasimini anne Ayşe Erbulak sosyal medya hesabından şöyle duyurmuştu: "Çok tatlı bir kızı istedik, o güzelim ailesi de kabul etti. Söz kestik, nişan yaptık. Artık resmî olarak kayınvalide oldum :)) Artık düğünü konuşuyoruz."

Dağhan Külegeç kimdir?

18 Ekim 1978’de İstanbul’da dünyaya geldi. Dedesi ünlü tiyatro oyuncusu ve karikatürist merhum Altan Erbulak annesi ise oyuncu ve yazar Ayşe Erbulak’tır. Babası kaligraf Rıza Külegeç’tir. Üniversite tahsilini İstanbul Üniversitesi Edebiyat Bölümü’nde gördü. 1998 yılında Baba Bana Reyting Al dizisiyle ilk defa kameralarla tanıştı. Sıcağı Sıcağına, A Takımı, Arka Pencere gibi dönemin iddialı yapımlarında yardımcı yönetmen, montajcı, asistan olarak çalıştı. Aslı İle Kerem dizisinin ardından  Lise Defteri dizisinin 27 bölümünde rol aldı. Asıl ününü Kavak Yelleri dizisi ile kazandı. Fatih, Kiraz Mevsimi, Yeni Gelin dizilerinde oynadı. 2020 yılında Güldür Güldür ekibine katıldı. Şu anda Dokuz Oğuz dizisinde Ercan Korkut karakterine hayat vermektedir.

20-04-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler