Kısmet dizisi 16 Haziran’da Fox Tv’de

Kısmet dizisi 16 Haziran’da Fox Tv’de
Avukat Doğan (Cem Gelinoğlu) ile komşu kızı Melike (Özge Özacar) Kısmat Apartmanı’nda başlayan ama bir türlü sonuçlanmayan ilişkileri eğlenceli bir dille beyazcama aktarılıyor.

Kısmet dizisinin başrolünde hangi isimler oynuyor? Dizinin yönetmeni ve senaristi kim?Kısmet dizisi ne zaman izleyicisi ile buluşacak? Dizinin konusu ne? Dizi afişinde ne tür ayrıntılar bulunuyor? Dizinin başrolünü paylaşan Cem Gelinoğlu ve Özge Özacar daha önce hangi yapımda rol aldılar? Kısmet dizisi, Özge Özacar ve Cem Gelinoğlu ile ilgili merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızn içeriğinde. İşte detaylar ….

Kısmet dizisi 16 Haziran’da Fox Tv’de

16  Haziran Cuma akşamı saat 20.00’de Fox TV ekranlarında izleyicileri ile buluşacak olan Kısmet dizisinin afişi görücüye çıktı. Cem Gelinoğlu ile Özge Özacar’ın başrollerinde oynadığı dizi ekranlara çıkmak için gün sayıyor.

Dizinin oyuncu kadrosu ve konusu

Dizide Cem Gelinoğlu, Özge Özacar’ın yanı sıra  Cenan Adıgüzel, Lale Mansur, Arif Pişkin, Serdar Orçin, Kerem Kupacı, Erdal Küçükkömürcü, Zeynep Kankonde, Yeliz Şar, Ece Yaşar, Değer Soysal Alp, Neşe Baykent, Serhan Ernak, Sezer Koç, Göktuğ Yıldırım, Deniz Gürkan, Gökçe Şen, Nebi Tolga Yılmaz, Naz Öngen gibi önemli isimler yer alıyor. Kısmet dizisi Kısmet Apartmanı ekseninde geçen hikayeler sarmalı ile karşımıza çıkıyor. Avukat Doğan (Cem Gelinoğlu) ile güzeller güzeli komşu kızı Melike (Özge Özacar) Kısmat Apartmanı’nda başlayan ama bir türlü sonuçlanmayan ilişkileri eğlenceli ve akıcı bir dille beyazcama aktarılıyor.

Kısmet, Fox TV’nin yazlık dizilerinden

Yönetmen koltuğunda Semih Bağcı’nın oturduğu Kısmet dizisinin senaryosunu Mahinur Ergun ile Yusuf Reha Alp’ten oluşan bir ekip kaleme alıyor. Fox TV’nin yazlık dizilerinden biri olan Kısmet’in sergileyeceği performans merakla bekleniyor.

Kısmet dizi afişi yayınlandı

Kısmet dizisinin afişinde Cem Gelinoğlu ve Özge Özacar bulunuyor. İkili Kısmet Apartmanı’nın güzeli Melike’nin motosikleti ile beraber görünüyor. Afişte dizinin yapımcılığını üstlenen NTC medya’nın ismi dikkat çekiyor.Ata Demirer’in Bursa Bülbülü filminde başarılı performanslarıyla dikkatleri üzerlerine toplayan ikili ilk defa beraber bir dizinin başrolünde oynuyorlar. Yeşillikler arasında çekilen dizi afişi üzerinde dizinin Cuma günü saat 20.00’de Fox Tv’de yayınlanacağı bilgisi de bulunmakta. Biz de Canlı TV ailesi olarak Fox TV’nin yeni yaz dizisi Kısmet’e, oyuncularına ve tüm set ekibine başarılar diliyoruz.

11-06-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar