Danimarka - Belçika maçı canlı izle

Danimarka - Belçika maçı canlı izle
Danimarka - Belçika maçı canlı izle: Danimarka ile Belçika arasındaki mücadeleyi full HD ve kesintisiz izlemek için detaylar.

Danimarka - Belçika maçı canlı izle: Euro 2020'nin ikinci gününün 19:00 seansında Danimarka ve Belçika kozlarını paylaşacak. B Grubu karşılaşması öncesinde her takımın gruptan çıkma şansı devam ediyor. 3 puanla grup lideri olan Belçika, gruptan lider çıkma hesapları yaparken ilk maçında büyük bir şok yaşayan ve sonrasında maçı kaybeden Danimarka ise seyirci desteği ile çıkacağı maçı kazanarak ilk puanlarını almak ve gruptan çıkma şansını yükseltmek istiyor. Danimarka ile Belçika arasındaki maçı full HD ve kesintisiz olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Danimarka - Belçika maçı canlı izle

 

Danimarka ile Belçika, Kopenhag'da karşı karşıya geliyor. Mücadelenin en yüksek seviyede olduğu gruplardan biri olan B Grubu'nda heyecan fazlasıyla yüksek. Günün en çok beklenen maçı olan Danimarka - Belçika karşılaşmasını TRT 1 ve TRT 4K kanalları ekrana taşıyacak. TRT 1 kanalında yayılanacak maçın canlı yayınını canlitv.biz adresi üzerinden oldukça kolay bir şekilde izleyebilirsiniz. Danimarka - Belçika maçını kesintisiz ve full HD olarak izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklamanız yeterli olacaktır.

Danimarka - Finlandiya maçı ilk 11'ler

Danimarka ilk 11: Scmeichel, Christensen, Kjaer, Vestergaard, Maehle, Wass, Hojbjerg, Delaney, Poulsen, Damasgaard, Braithwaite

Belçika ilk 11: Courtois, Alderweireld, Denayer, Vertonghen, Meunier, Tielemans, Dendoncker, Hazard, Mertens, Lukaku, Carrasco.

Danimarka, ilk maçta Finlandiya karşısında 1-0 kaybetti ancak Kuzey ekibi kaybettiği maça değil takım arkadaşları Christian Eriksen'in sahada kalp krizi geçirmesi nedeniyle fazlasıyla üzüldü. Christian Eriksen'in kendine gelmesinin ardından maça moralli bir şekilde çıkacak Danimarka bu maçı kazanarak galibiyeti hastanedeki takım arkadaşlarına hediye etmek istiyor. Belçika tarafı ise 3-0 kazandığı Rusya maçının ardından Rusya'dan Danimarka'ya hareket etti. Danimarka bu maçı kazanarak puanını 3 puanlı diğer ekiplerle eşitlemek istiyor. Belçika ise bu maçı kazanarak gruptan çıkmayı garantilemek ve liderlik hedefini de güçlendirmek istiyor.

Euro 2020 B Grubu puan durumu

1. Belçika (1 Maç, 3 Puan)

2. Rusya (2 Maç, 3 Puan)

3. Finlandiya (2 Maç, 3 Puan)

4. Danimarka (1 Maç, 0 Puan)

17-06-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar